Wonder of the Seas Cruise aanbieding vertrek Barcelona

8-daagse reis langs Spanje, Frankrijk en Italië met het splinternieuwe cruiseschip ‘Wonder of the Seas’ o.b.v. volpension Boek nu deze cruise voor slechts Ontdek de wereld met de splinternieuwe Wonder of the Seas, dat tevens ook het grootste schip ter wereld is! Het cruiseschip kun je vergelijken met een varende stad: echt alles is aan boord. Casino’s, zwembaden, bioscopen, discotheken, bars, restaurants en nog veel en veel meer. Je vindt het hier! Varend kom je bij unieke en geweldige plekken. Ga op pad in wereldsteden: Barcelona, Palma de Mallorca, Marseille, Florence, Pisa, Rome en Napels. Deze cruise heeft zoveel voordelen: je ziet veel plekken én je gaat je geen moment vervelen door alles wat je aan boord kunt en gaat vinden. Er is uiteraard ook aan de kleine reizigers gedacht, het schip heeft ook nog kinderzwembaden met glijbanen, Flow Riders en speelterreinen. Voor de ontspanning kun je lekker bubbelen in het bubbelbad of lekker relaxen met een koud drankje. Alles is mogelijk bij Wonder of the Seas. via Traveldeal.nl.

Het splinternieuwe schip Wonder of the Seas℠ verkent de perfecte Caribische kusten vanaf maart 2022 – en start dan het meest epische Europa-seizoen ooit.
De scheepsklasse die het cruisen opnieuw definieerde, is nu nog brutaler geworden. ’s Werelds grootste schip, Wonder of the Seas℠, brengt nog grotere avonturen met zich mee. Een volledig opnieuw ontworpen pooldeck met meer manieren om te genieten van de zon (of schaduw) dan ooit tevoren. AquaTheater voegt entertainment op het puntje van je stoel toe aan de line-up met een prachtig uitzicht op de oceaan en een dramatische nieuwe achtergrond. En de geheel nieuwe Playscape, een onderwaterwereld bezaaid met glijbanen, klimmuren en spelletjes, waar je de fantasie de vrije loop kan laten. En daarbij terugkerende fan-favorieten zoals de FlowRider® en Ultimate Abyss℠.
Ook op culinair gebied ontbreekt het je aan niets. Ruime keuze uit (specialiteiten) restaurants, snacks, bars en daarbij behorende live-entertainment!.

Vaar mee met Wonder of the Seas. Er wordt vertrokken vanuit Barcelona, dat ligt in Catalonië / Spanje. 8-daagse reis langs Spanje, Frankrijk en Italië met het splinternieuwe cruiseschip ‘Wonder of the Seas’ o.b.v. volpension