Suid-Afrika Compleet

Suid-Afrika Compleet dejongintra
Ben jij op zoek naar een mooie cruise? Wat dacht je van een van de Suid-Afrika Compleet van De Jong Intra Cruises. Bijvoorbeeld de Suid-Afrika Compleet. Deze cruise brengt je naar Individuele rondreizen Zuid-Afrika. Deze cruise duurt days dagen en is al beschikbaar vanaf 2662.00. Inclusief hoteltransfer;Inclusief safari met ranger in het Krugerpark;Inclusief Hippo & Croc cruise;Alles wat Zuid-Afrika te bieden heeft in één autorondreis!

Op dit moment ondervindt u op onze website problemen met het boeken van deze reis. De reis is echter wel beschikbaar. Onze reisspecialisten zijn u graag van dienst via 0180-457803 of wij bellen u (https://www.dejongintra.nl/call-me-back). E-mails met vragen over deze reis verstuurt u naar verkoop@dejongintra.nl (mailto:verkoop@dejongintra.nl).
Onze meest uitgebreide rondreis laat u in 3,5 week de mooiste plekken van Zuid-Afrika en de verborgen koninkrijken eSwatini (Swaziland) en Lesotho zien. Dit is een reis om nooit te vergeten! U bezoekt onder andere de prachtige Panoramaregio, het wereldberoemde Krugerpark, het koninkrijk eSwatini, de indrukwekkende Drakensbergen, het adembenemende Lesotho, de mooie Tuinenroute, de walvishoofdstad Hermanus en het befaamde wijngebied. De laatste dagen van deze reis zijn gereserveerd voor de mooiste stad ter wereld: Kaapstad. Dit is de perfecte reis wanneer u wat langer de tijd heeft om Zuid-Afrika te ontdekken.

25