Costa Toscana Cruise aanbieding vertrek Barcelona

Geniet van een 8-daagse luxe cruise op een splinternieuw schip langs Spanje en Italië o.b.v. volpension Boek nu deze cruise voor slechts Gekenmerkt door kunstwerken en gebouwen uit de Renaissance, is Toscane een van de populairste vakantieregio’s in Italië. Het nieuwe zusterschip van de Costa Smeralda, de Costa Toscana, is een eerbetoon aan zijn geschiedenis, cultuur en de pure joie de vivre van Italië die elke gast kan ervaren en ontdekken aan boord van het cruiseschip. De meer dan 70 jaar ervaring van Costa Cruises spreken voor zich en garanderen elke gast een uitgebreid en eersteklas aanbod. De focus ligt daarom nog steeds op Italiaanse gastvrijheid en de service die Costa Cruises al decennia lang kenmerkt. Een uitgebreid amusementsprogramma wordt enerzijds geboden door het theater met indrukwekkende shows en anderzijds door het kindergedeelte, zodat niets een ontspannen vakantie met het gezin in de weg staat. Er is ook een fitness-, wellness- en spa-ruimte aan boord, zodat gasten niet ook tijdens de cruise actief kunnen blijven en tegelijkertijd kunnen ontspannen. Het schip zal vertrekken vanuit Barcelona. Vervolgd door de steden, Valencia, Palermo, Civitavecchia, Savona, Marseille en weer terugkeren in Barcelona.
**Inclusief speciale Costa Covid Relax verzekering**
De Costa Covid Relax verzekering is inbegrepen en biedt dekking tijdens en na je cruise. Costa Cruises verplicht elke passagier om een verzekering te hebben die geldig is vanaf het moment dat de pakketreis is bevestigd tot het einde van de pakketreis, die dekking biedt aan COVID-19 gerelateerde risico’s zoals annuleringskosten, repatriëringskosten, quarantaine, medische hulp en kosten en ziekenhuisopname. In samenwerking met Europe Assistance dekt het plan zowel annuleringskosten (vliegtickets vallen hier niet onder) als medische en aanverwante transportkosten. Baby’s tussen 0 en 1 jaar worden zonder extra kosten door de verzekering gedekt. via Traveldeal.nl.

Van een stuiterende tennisbal naar het geluid van een voetbal tot de loopbanden van Techno Gym. Om erna heerlijk te ontspannen in het Wellnesscentrum-spa, waar je geniet van de behandelingen.
Hoe zit het met een gokje wagen aan de draaiende roulette tafel of jouw geluk proeven aan de vele fruitmachines? Iets vergeten mee te nemen aan boord of gewoon heerlijk shoppen, ook dit is mogelijk met de vele winkels aan boord. Het zijn allemaal activiteiten die jouw dag opfleuren aan boord van Costa Toscana. Vakantieplezier met het hele gezin op zee is gegarandeerd, omdat er voor ieder wat wils is aan boord. Kinderen en tieners kunnen deelnemen aan alle activiteiten die gericht zijn op verschillende leeftijdsgroepen, terwijl ouders kunnen ontspannen en genieten. Op Costa Toscana is er een restaurant met speciale kindermenu’s. Er zijn vele verschillende menu’s in alle andere restaurants die de specialiteiten bieden, zoals de Teppanyaki, de Pummid’Oro Pizzeria en het Laboratorio del Gusto (Taste Lab), waar je kunt leren hoe je samen je eigen diner kunt maken met de chefs. Er zijn 19 bars aan boord om uit te kiezen met ieder z’n eigen sfeer. De themabars, die allemaal de beste drankjes uit Italië serveren, van aperitieven, fantastische wijnen tot aan koffie..

Vaar mee met Costa Toscana. Er wordt vertrokken vanuit Barcelona, dat ligt in Barcelona / Spanje. Geniet van een 8-daagse luxe cruise op een splinternieuw schip langs Spanje en Italië o.b.v. volpension