Star Clippers

Star Clippers is een Amerikaanse rederij.

  • Klassieke zeilschepen van 180-240 passagiers
  • Vaargebieden: Caribisch gebied en Middellandse Zee
  • Informeel, ontspannen, sportief en relaxt
  • Diverse watersportactiviteiten
  • De Royal Clipper uit 2000 is ’s wereld grootste zeilschip
  • Zonnige en bijzondere vaarroutes

Star Clippers Cruise

Houdt u van de wind door de haren, ontspannen en buitenlucht, dan is een luxe zeilcruise met één van de drie Star Clipper zeilschepen de juiste keuze! Ervaar de ongedwongen en ontspannen sfeer aan boord van de Royal Clipper, de Star Clipper of de Star Flyer. Een semi-sportieve ervaring, waarbij u veel buiten aan het dek zult vertoeven, in de mooiste baaien voor anker gaat en kleine haventjes zult binnenlopen.

Cruiseschepen Star Clippers

De klassieke zeilschepen geven u de indruk op een privéjacht te varen, waarbij het ’s avonds aan de gezellige bar goed toeven is. Rustig met een boek in één van de houten deckchairs onder de gestreken zeilen is ook een bijzondere ervaring. Wanneer u warm loopt voor een informele, sportieve ‘buiten ervaring’ met als verrassing een BBQ op een mooi strand, of snorkelen in een mooie baai dan is een zeilcruise Star Clipper de juiste keuze voor u!

Royal Clipper
Star Clipper
Star Flyer

star clippers cruiseschip

Fooien star Clipper

Op de boordrekening wordt een bedrag per persoon per dag in rekening gebracht. Drankjes worden op de eindafrekening met 12,5% servicetoeslag verhoogd.

Diner Star Clipper

Open zittingen.

Kleding Star Clippers

Overdag: informeel, vrijetijdskleding
’s Avonds: ook informeel, dames dragen meestal een jurk, rok of broek en heren lange broek met overhemd, jasje is niet verplicht.