NH Bingen Cruise aanbieding vertrek Bingen am Rhein

Verblijf 3, 4 of 5 dagen in de charmante stad Bingen am Rhein met uitzicht op de Rijn incl. ontbijt Boek nu deze cruise voor slechts De Rijn is een veelbezongen rivier en in Bingen am Rhein boek je een kamer in het NH Bingen met uitzicht over deze immense rivier. Ook heb je vanaf het hotel een prachtig zicht op de omringende wijngaarden. Wil je het eindproduct proeven? In de omgeving heb je de mogelijkheid om verschillende wijngaarden en wijnhuizen te bezoeken. Maak een wijn wandeling en proef daarna welke heerlijke wijn dit vruchtbare stukje land heeft opgeleverd. Bingen am Rhein is het startpunt voor veel cruises over de Rijn. Boek een tocht van een halve dag en ontdek de omgeving vanaf het water. Je vaart over één van de oudste handelsroutes van Europa en maakt kennis met de bekende mythe van Loreley. Niet alleen op en rond het water is er veel te zien. Ook het stadscentrum van Bingen is zeker een bezoekje waard. In de basiliek van Sint-Martinus vind je een prachtig drieluik over de Maria Tenhemelopneming. Sla ook zeker de oude Drusus bogenbrug niet over. Bingen am Rhein heeft veel te bieden. Kom jij het ontdekken?! via Traveldeal.nl.

Je verblijft in een 3*-hotel in Bingen am Rhein. Het hotel beschikt over een restaurant en een bar waar je gezellig een drankje kunt drinken. Ook beschikt het hotel over een spa waar je even helemaal kunt ontspannen. De kamers beschikken over een minibar, kluisje, telefoon, tv en een badkamer met bad/douche, toilet en föhn. Vanuit het hotel heb je uitzicht over rivier de Rijn..

Vaar mee met NH Bingen. Er wordt vertrokken vanuit Bingen am Rhein, dat ligt in Rheinland Pfalz / Duitsland. Verblijf 3, 4 of 5 dagen in de charmante stad Bingen am Rhein met uitzicht op de Rijn incl. ontbijt