Holland America Line Oosterdam – Spaanse Juwelen cruise Cruise aanbieding vertrek Lissabon

Geniet van een 9-daagse luxe cruise langs de mooiste plekken van Portugal, Spanje en Marokko op basis van volpension en inclusief vlucht Boek nu deze cruise voor slechts Maak de reis van je dromen met deze onvergetelijke cruise die je vanaf Lissabon langs de mooiste steden en plekken van Spanje brengt. Geniet aan boord van alle luxe in de prachtige spa of een heerlijke cocktail in de Ocean Bar. Liever wat meer actie? Daag elkaar uit voor een potje air-hockey! In de avond kun je genieten van klassieke muziek in het Lincoln Center Stage waar muzikanten de bekende klassiekers spelen met een hedendaagse twist. Beproef je geluk in het casino en geniet van de heerlijkste gerechten in een van de mooie restaurants aan boord. Tijdens deze cruise maak je nieuwe herinneringen en geniet je van al het moois dat Spanje te bieden heeft. via Traveldeal.nl.

Cruiseschip Oosterdam, een Vista-schip van Holland America Line, kwam onlangs uit het droogdok met geweldige updates, waaronder volledig vernieuwde suites en nieuwe lounges, restaurants en entertainmentgelegenheden, zoals Music Walk™, met Lincoln Center Stage, B.B. King’s Blues Club en Billboard Onboard. Gasten kunnen kiezen uit heerlijke specialiteitenrestaurants, hun culinaire vaardigheden verbeteren bij EXC Port to Table en sensaties beleven bij BBC Earth Experiences..

Vaar mee met Holland America Line Oosterdam – Spaanse Juwelen cruise. Er wordt vertrokken vanuit Lissabon, dat ligt in Estremadura / Portugal. Geniet van een 9-daagse luxe cruise langs de mooiste plekken van Portugal, Spanje en Marokko op basis van volpension en inclusief vlucht