MSC Splendida – afvaart Safaga Cruise aanbieding vertrek Safaga

8-daagse unieke cruise naar Saoedi-Arabië en de Rode Zee o.b.v. volpension Boek nu deze cruise voor slechts Heb jij altijd al een keer aan boord willen zijn van een luxe cruise en de prachtige omgeving van Saoedi-Arabië willen ontdekken? Dan is dit je unieke kans om dit te beleven. Je vliegt naar Hurghada waar je zult inschepen op de luxe MSC cruise Splendida met alle faciliteiten die jij nodig hebt tijdens deze reis. Je zult langs de prachtige steden Aqaba, Jeddah, Yanbu al Bahr en Sokhna Port gaan en eindigen in Safaga. Alle prachtige steden zijn gelegen aan de Rode zee, waardoor je de dagen goed kunt combineren met stad en strand. Hoe lekker is dat! via Traveldeal.nl.

Eco-schip MSC Splendida brengt je in comfort, stijl en luxe naar de meest wenselijke cruise-bestemmingen ter wereld, terwijl het tegelijkertijd een prachtige bestemming op zich is. Met zoveel te zien en te doen aan boord, belooft MSC Splendida elke dag een wereld van nieuwe ontdekkingen, nog voordat je zelfs aan wal stapt. Je zult dol zijn op de livemuziek en de buitengewone verscheidenheid aan themabars en restaurants met veel gastronomische keuzes. Begin de avond met een show van wereldklasse in The Strand Theatre, een avond vol met geluk in het Royal Palm Casino of dans in de Club 33 Disco. Sportfaciliteiten op de MSC Splendida bestaan uit vier zwembaden, een hardloopbaan, een squashbaan en een ultramoderne fitnessruimte. Na het sporten kun je ontspannen met een massage in de MSC Aurea Spa of zonnebaden in een rustige omgeving en in privacy op het Top 18-zonnedek..

Vaar mee met MSC Splendida – afvaart Safaga. Er wordt vertrokken vanuit Safaga, dat ligt in Hurghada / Egypte. 8-daagse unieke cruise naar Saoedi-Arabië en de Rode Zee o.b.v. volpension