MSC Seaside Cruise aanbieding vertrek Genua

Geniet van een luxe 8-daagse cruise over de Westelijke Middellandse Zee incl. vlucht en o.b.v. volpension Boek nu deze cruise voor slechts Beleef de 8-daagse luxe cruise en ontdek de Westelijke Middellandse Zee! Je vertrekt vanuit de haven in Genua, Italië. Vanuit de luchthaven word je naar de cruise terminal gebracht. Tijdens deze cruise vaar je langs 4 verschillende havens, waaronder Civitavecchia (Rome), Palermo (Monreale), Ibiza en Valencia. De cruise zelf is al een hoogtepunt, maar daarnaast zie je ontzettend veel indrukwekkende bezienswaardigheden. Breng o.a. een bezoek aan het kasteel Forte Michelangelo in Rome, de prachtige stranden in Ibiza en de mooiste wijk El Carmen in Valencia. Op het cruiseschip vind je moderne faciliteiten zoals de interactieve Aquaparken, bowlingbaan, het panoramische zwembad, ‘360 ° Waterfront Boardwalk’ en de panoramische liften zorgen voor een prachtig uitzicht. Ook het entertainment is van hoog niveau; dit cruiseschip is de eerste met een Slide boarding technologie; een combinatie van een glijbaan en een interactief spel waar jij je helemaal kunt uitleven! via Traveldeal.nl.

De MSC Seaside werd in december van 2017 geïntroduceerd en is voorzien van moderne technologieën en een grote variatie in entertainment. Daarnaast beschikt de MSC Seaside over één van de grootste en meest interactieve Aquaparken op zee. Het eerste cruiseschip met een Slide boarding technologie; een combinatie van een glijbaan en een interactief spel, geschikt voor alle leeftijden! Winkelen doe je op de overdekte boulevard, waar je tevens diverse bars, specialiteitenrestaurants en de langste LED koepel op zee vindt.
Het is mogelijk om vanuit alle hoeken van het schip te genieten van het uitzicht op zee, Via de ‘360 ° Waterfront Boardwalk’ geniet je vanuit alle hoeken van het schip van een prachtige kijk op zee. Het panoramische zwembad op dek 16 en de panoramische liften bieden je nog meer adembenemende uitzichten. De MSC Seaside biedt veel attracties voor gezinnen, waaronder een waterpark, een bowlingbaan en een touwbaan. Kortom: dit innovatieve schip biedt alles waar de moderne cruisereiziger naar op zoek is!.

Vaar mee met MSC Seaside. Er wordt vertrokken vanuit Genua, dat ligt in Genova / Italië. Geniet van een luxe 8-daagse cruise over de Westelijke Middellandse Zee incl. vlucht en o.b.v. volpension