Holland America Line – Trans-Atlantische cruise (Rotterdam) Cruise aanbieding vertrek Fort Lauderdale

16-daagse Trans-Atlantische cruise Verenigde Staten, Azoren en Normandië o.b.v. volpension Boek nu deze cruise voor slechts Geniet van een fantastische 16-daagse Trans-Atlantische cruise. Tijdens deze reis vlieg je van Amsterdam naar Miami, waar je de eerste nacht verblijf in een hotel. Na een goede nachtrust en een heerlijk uitgebreid ontbijt, stap je de volgende dag aan boord van het nieuw cruise schip de Rotterdam. Ga terug in de tijd terwijl je van de Nieuwe Wereld naar het Oude Continent reist op een trans-Atlantische cruise van Florida naar Europa. Het is de reis die trans-Atlantische cruises speciaal maakt, je steekt de Atlantische Oceaan over naar de bijzondere kustlijn van West-Europa en verken prachtige plekken in Portugal, Frankrijk en België. via Traveldeal.nl.

Het nieuwste schip van Holland American Line is het schip genaamd Rotterdam. De Rotterdam raakt de juiste noten: voortreffelijke dineren, innovatief entertainmetn, prachtig ingerichte hutten en de beste service. Muziek staat centraal op de Rotterdam en het resultaat is een schip dat niet alleen door het water beweegt, maar ook door de harten van gasten. Met dineren van wereldklasse en de beste live muziek op zee, creëert dit nieuwe cruiseschip de soundtrack voor de ontdekkingen die je elke dag zult doen..

Vaar mee met Holland America Line – Trans-Atlantische cruise (Rotterdam). Er wordt vertrokken vanuit Fort Lauderdale, dat ligt in Florida / Verenigde Staten. 16-daagse Trans-Atlantische cruise Verenigde Staten, Azoren en Normandië o.b.v. volpension