Holland America Line – Griekse en Adriatische Oudheden cruise Cruise aanbieding vertrek Pireas

Ontdek de Griekse en Adriatische oudheden tijdens een 8-daagse luxe cruise o.b.v. all-inclusive Boek nu deze cruise voor slechts Geniet van een **8-daagse cruise** op de **Nieuw Statendam.** Dit schip van de rederij Holland America Line is werkelijk een moderne schoonheid. Het is het tweede cruiseschip in de Pinnacle-klasse, en het ontwerp is geïnspireerd op de elegante rondingen van muziekinstrumenten. Ben je buiten je comfortabele hut?, dan heb je de keuze uit een groot aantal innovatieve eetgelegenheden en entertainment-opties, van Rudi’s Sel de Mer tot Nami Sushi, de Rolling Stone Rock Room, B.B. King’s Blues Club en het visueel verbluffende World Stage met twee verdiepingen. Tijdens deze cruise zie je niet alleen de prachtigste plaatsen van Europa, maar geniet je aan boord van het beste eten en entertainment dat je je kan voorstellen.

#Hoge kortingen voor een 3e persoon! via Traveldeal.nl.

Vloeiende lijnen en dramatische ruimtes maken van de Nieuw Statendam van Holland America een moderne schoonheid. Het is het tweede cruiseschip in de Pinnacle-klasse, en het ontwerp is geïnspireerd op de elegante rondingen van muziekinstrumenten. Wanneer gasten niet ontspannen in de mooi ingerichte suites of hutten, hebben ze de keuze uit een groot aantal innovatieve eetgelegenheden en entertainmentopties, van Rudi’s Sel de Mer tot Nami Sushi, de Rolling Stone Rock Room, B.B. King’s Blues Club en het visueel verbluffende World Stage met twee verdiepingen..

Vaar mee met Holland America Line – Griekse en Adriatische Oudheden cruise. Er wordt vertrokken vanuit Pireas, dat ligt in Athene / Griekenland. Ontdek de Griekse en Adriatische oudheden tijdens een 8-daagse luxe cruise o.b.v. all-inclusive