MS Modigliani Cruise aanbieding vertrek Amsterdam

Geniet van een 6-daagse luxe Rijn cruise langs Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen en Brussel o.b.v. volpension en incl. transfer Boek nu deze cruise voor slechts Geniet van een 6-daagse luxe Rijn cruise. Ontdek de mooiste plekken in Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen en Brussel. In de steden kun je deelnemen aan leuke excursies. Op deze manier kun je veel zien, doen en te weten komen over bepaalde plekjes. Denk hierbij aan een bezoek aan Amsterdam met een kleine boot, een bezoek aan Volendam en de Zaanse Schans of bezoek Den haag en haar binnenplaatsen. Schuif dagelijks aan in het restaurant van het schip voor een lekker à la carte diner. In de loungebar kun je terecht voor diverse dansavonden en avondanimatie. Strijk neer op het zonneterras van het schip en geniet van een panoramisch uitzicht op de landschappen. via Traveldeal.nl.

De MS Modigliani is in 2011 volledig omgebouwd en is een boot met 4 ankers. Het schip biedt plaats aan 159 passagiers en heeft 78 kajuiten. De inrichting is netjes, elegant en vriendelijk. Op het bovendek vind je het restaurant waar alle maaltijden worden geserveerd tijdens de reis. Op de boot vind je ook een loungebar waar je kunt genieten van een drankje, animatie of waag hier een dans. Het zonnedek is de perfecte plek om te ontspannen in de comfortabele ligstoelen en de landschappen te bewonderen. De standaard cabine beschikt over een tv, badkamer met douche en toilet, telefoon, kluis, airco en Wi-Fi..

Vaar mee met MS Modigliani. Er wordt vertrokken vanuit Amsterdam, dat ligt in Noord-Holland / Nederland. Geniet van een 6-daagse luxe Rijn cruise langs Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen en Brussel o.b.v. volpension en incl. transfer