Lentecruise Tulpen & Hanzesteden

Ben jij op zoek naar een mooie cruise? Wat dacht je van een van de Riviercruises van OAD. Bijvoorbeeld de Lentecruise Tulpen & Hanzesteden. Deze cruise brengt je naar Nederland waar je de Diverse streken gaat ontdekken. Deze cruise duurt 6 dagen en is al beschikbaar vanaf 609.00.

Nederland leent zicht uitstekend voor riviercruises, we leven tussen de diverse wateren. Ons land ligt in de delta van drie grote rivieren, Rijn, Maas en Waal en daarnaast hebben we nog het weidse IJsselmeer en de Waddenzee.
Tijdens deze Lentecruise varen we langs oerhollandse Hanzesteden als Hoorn, Kampen en Harlingen en onze mooie in lente gehulde landschappen. U heeft dit jaar de mogelijkheid om mee te gaan naar de Floriade Expo 2022, een unieke beleving die één keer in de 10 jaar wordt gehouden. Ook heeft u de mogelijkheid een bezoek te brengen aan de grootste bloementuin van Nederland, de Keukenhof in Lisse. Uiteraard geniet u aan boord van het prachtige viersterren-plus schip MS River Diamond van comfort, een uitstekende verzorging en gezellige sfeer aan boord. Vaart u met ons mee?