MS Dutch Grace Cruise aanbieding vertrek Keulen

Beleef de wijndorpen en prachtige steden langs de Duitse Rijn en Moezel tijdens een 8-daagse riviercruise o.b.v. all-inclusive Boek nu deze cruise voor slechts Geniet van de ontspanning aan boord wanneer je drijvende hotel rustig over de Rijn en de Moezel vaart. Prachtige landschappen met unieke bezienswaardigheden en steden met een rijke geschiedenis wachten op je. Op deze reis wordt je meegenomen naar een cultuurlandschap van meer dan 2000 jaar oud, waar de Romeinen duidelijke sporen nalieten en waar kastelen en ruïnes boven uit pittoreske wijndorpen torenen. Je stapt aan boord van de MS Dutch Grace op slechts enkele meters van de Dom van Keulen waar je de komende week op basis van all-inclusive. via Traveldeal.nl.

Op de MS Dutch Grace geniet je van alle gemakken van een modern riviercruiseschip en heb je het echt naar je zin. De ruime hutten zijn voorzien van ruime kasten en moderne badkamers en bieden een fantastisch uitzicht over het water. Laat je verwennen in het panoramarestaurant en panoramabar of ontspan in de lounge. Bij mooi weer is het zonnedek erg populair, waar de bar, ligstoelen, een kleine funpool, zonnezeilen en een schaakspel tot je beschikking staan. . Alle dekken (m.u.v. het zonnedek) zijn per lift bereikbaar..

Vaar mee met MS Dutch Grace. Er wordt vertrokken vanuit Keulen, dat ligt in Nordrhein-Westfalen / Duitsland. Beleef de wijndorpen en prachtige steden langs de Duitse Rijn en Moezel tijdens een 8-daagse riviercruise o.b.v. all-inclusive