Holland America Line – Ontdekkingscruise Japan (Westerdam) Cruise aanbieding vertrek Yokohama

Ontdek het mooiste van Japan en Zuid-Korea tijdens een 16-daagse cruise o.b.v. volpension en incl. vlucht Boek nu deze cruise voor slechts Geniet van een luxe cruise langs het land van de rijzende zon: Japan, of zoals de Japanners het zelf noemen: Nippon. Ook zie je een klein deel van Zuid-Korea tijdens deze fantastische reis! Vanaf Amsterdam Schiphol airport vlieg je naar Japan. In Yokohama ga je aan boord van het luxe cruiseschip de Westerdam. Tijdens je reis aan boord zal het je aan niets ontbreken. Je reist namelijk o.b.v. volpension. Tijdens de rondreis bezoek je iconische tempels, dynamische steden en culturele schatten van Japan. Dit wordt een reis om nooit te vergeten! via Traveldeal.nl.

Het cruiseschip Westerdam is op een fantastische wijze vernieuwd en beschikt over uitstekende bars, entertainment- en eetgelegenheden en volledig opnieuw ontworpen suites. Westerdam is op zich al een fascinerende bestemming. Geniet aan boord van live entertainment met Music Walk™, zoals Lincoln Center Stage, B.B. King’s Blues Club en Billboard Onboard. Geniet tijdens je cruise van regionale kookdemonstraties en proeverijen van eten en wijn met EXC Port to Table. Het cruiseschip Westerdam heeft niet voor niets meerdere Best Cruise Ship Awards gewonnen..

Vaar mee met Holland America Line – Ontdekkingscruise Japan (Westerdam). Er wordt vertrokken vanuit Yokohama, dat ligt in Tokyo / Japan. Ontdek het mooiste van Japan en Zuid-Korea tijdens een 16-daagse cruise o.b.v. volpension en incl. vlucht