Indian Summer aan de Rijn, Moezel en Saar Cruise aanbieding vertrek Rüdesheim am Rhein

Geniet van de ‘Indian Summer’ tijdens een 8-daagse cruise door de Rijn, Moezel en Saar o.b.v. all-inclusive Boek nu deze cruise voor slechts Geniet van de ontspanning aan boord wanneer je schip in de herfst rustig over de Rijn, Moezel en Saar glijdt. Prachtige landschappen met unieke bezienswaardigheden en steden met een rijke geschiedenis wachten op je met de mooiste kleuren van de herfst. Je gaat in Rüdesheim aan boord van de MS Olympia waar je de komende week o.b.v. all-inclusive verblijft. Je ziet deze reis o.a. Koblenz, Trier en Saarbrücken en prachtige steden en dorpen aan de Moezel zoals Cochem en Traben-Trarbach met een cultuurlandschap van meer dan 2000 jaar oud waarin de Romeinen duidelijke sporen hebben nagelaten. Kastelen, ruïnes en wijndorpen wachten op je! via Traveldeal.nl.

Welkom op de MS Olympia. Het schip heeft een lichte, warme maar ook moderne sfeer. Er is een ruime lounge met bar aan boord waar je rustig kunt zitten en van het uitzicht en je drankje kunt genieten. Ook tijdens het eten in het restaurant hoef je het uitzicht niet te missen door de grote ramen aan weerszijden..

Vaar mee met Indian Summer aan de Rijn, Moezel en Saar. Er wordt vertrokken vanuit Rüdesheim am Rhein, dat ligt in Hessen / Duitsland. Geniet van de ‘Indian Summer’ tijdens een 8-daagse cruise door de Rijn, Moezel en Saar o.b.v. all-inclusive