Holland America Line – Cruise Japan & Rusland (Westerdam) Cruise aanbieding vertrek Yokohama

Geniet van een luxe 18-daagse cruise Japan & Rusland o.b.v. volpension Boek nu deze cruise voor slechts Geniet van een 18-daagse luxe cruise langs Japan en Rusland. Vanaf Amsterdam Schiphol airport vlieg je naar Japan. In Yokohama ga je aan boord van het luxe cruiseschip de Westerdam. Tijdens je reis aan boord zal het je aan niets ontbreken. Je reist namelijk o.b.v. volpension. Tijdens de rondreis boek je iconische tempels, dynamische steden en culturele schatten van Japan, met een stop in het Russische Vladivostok. via Traveldeal.nl.

Het cruiseschip Westerdam is op een fantastische wijze vernieuwd en beschikt over uitstekende bars, entertainment- en eetgelegenheden en volledig opnieuw ontworpen suites. Westerdam is op zich al een fascinerende bestemming. Geniet aan boord van live entertainment met Music Walk™, zoals Lincoln Center Stage, B.B. King’s Blues Club en Billboard Onboard. Geniet tijdens je cruise van regionale kookdemonstraties en proeverijen van eten en wijn met EXC Port to Table. Het cruiseschip Westerdam heeft niet voor niets meerdere Best Cruise Ship Awards gewonnen..

Vaar mee met Holland America Line – Cruise Japan & Rusland (Westerdam). Er wordt vertrokken vanuit Yokohama, dat ligt in Tokyo / Japan. Geniet van een luxe 18-daagse cruise Japan & Rusland o.b.v. volpension