Holland America Line Zuiderdam – afvaart Rotterdam Cruise aanbieding vertrek Rotterdam – Cruise Terminal

MEGA LAST MINUTE DEAL!⚡️ Geniet van een 22-daagse luxe cruise naar o.a. Engeland, Noorwegen, IJsland, Schotland en de Noordpoolcirkel o.b.v. volpension Boek nu deze cruise voor slechts Verken het land van vuur en ijs tijdens deze unieke 22-daagse luxe cruise. Vaar door de prachtigste fjorden en de poolijskap. Verken Reykjavik en laat je fantasie los in de oude Schotse kastelen! Tijdens de dagen op zee hoef je je geen moment te vervelen want ook op het schip kun je heerlijk ontspannen. Tijdens deze reis zal het je aan niets ontbreken want je verblijft op basis van volpension. De combinatie van alle comfort en luxe op het schip en de prachtigste natuur maken dit tot een onvergetelijke cruise vakantie! via Traveldeal.nl.

De Zuiderdam heeft een klassieke uitstraling vanwege de brede teakhouten dekken, ruime hutten en stijlvolle eetkamers. Aan boord van het schip vind je een antiek- en kunstcollectie. Er zijn maar liefst 4 restaurants aanwezig. Schuif aan voor de Amerikaanse, Franse en Italiaanse keuken of ga voor een eenvoudige maaltijd naar het buffetrestaurant of naar de Dive-In. Er zijn 2 zwembaden op het schip en een ontspannen spa en een bubbelbad. Je kunt er winkelen en sporten. Er is een fitnesscentrum en een basketbal- en volleybalveld. Aan boord kun je genieten van de wonderen der natuur met BBC Earth Experiences. Er is een Club HAL voor de kinderen tussen de 3-17 jaar, hier wordt voor ieder wat wils georganiseerd. Het is ook mogelijk deel te nemen aan live kookshows of om mee te doen met een workshop met de chefs van het schip. Ook de avonden hoef je je niet te vervelen. Denk aan het casino, bioscoop of een drankje in één van de bars. Er is een Piano bar, de Ocean Bar en de Pinnacle bar. Ook is er nog de kunstzinnige Gallery Bar. De Music Walk ervaring kunt u beleven in de B.B. King Blues Club, de Lincoln Center Stage en de Billboard Onboard..

Vaar mee met Holland America Line Zuiderdam – afvaart Rotterdam. Er wordt vertrokken vanuit Rotterdam – Cruise Terminal, dat ligt in Zuid-Holland / Nederland. MEGA LAST MINUTE DEAL!⚡️ Geniet van een 22-daagse luxe cruise naar o.a. Engeland, Noorwegen, IJsland, Schotland en de Noordpoolcirkel o.b.v. volpension