MSC Splendida – afvaart Istanbul Cruise aanbieding vertrek Beyoğlu – Cruise Terminal

Onvergetelijke 10-daagse cruise vanaf Istanbul langs Corfu, Bari, Triest, Olympia, Athene en Kusadasi o.b.v. volpension of all-inclusive Boek nu deze cruise voor slechts Maak je klaar voor een onvergetelijke cruise langs de mooiste plekken van Turkije, Griekenland en Italië! De MSC Splendida voorziet je van luxe, comfort en stijl en zorgt ervoor dat jij alleen maar hoeft te genieten. Op het schip is zoveel te beleven dat vervelen geen optie is. Gooi je heupen los tijdens de lifeshow of in de disco en dineer in stijl bij een van de prachtige restaurants. Liever wat sportiever? Aan boord vind je maar liefst vier zwembaden, een hardloopbaan, squashbaan en een ultramoderne fitnessruimte! Zonnebaden met een prachtig uitzicht kun je doen in de rustige omgeving van het Top-18 zonnedek. Pak je koffer in met een goed humeur en veel zonnebrand en ga vast genieten van de voorpret! via Traveldeal.nl.

Eco-schip MSC Splendida brengt je in comfort, stijl en luxe naar de meest wenselijke cruise-bestemmingen ter wereld, terwijl het tegelijkertijd een prachtige bestemming op zich is. Met zoveel te zien en te doen aan boord, belooft MSC Splendida elke dag een wereld van nieuwe ontdekkingen, nog voordat je zelfs aan wal stapt. Je zult dol zijn op de livemuziek en de buitengewone verscheidenheid aan themabars en restaurants met veel gastronomische keuzes. Begin de avond met een show van wereldklasse in The Strand Theatre, een avond vol met geluk in het Royal Palm Casino of dans in de Club 33 Disco. Sportfaciliteiten op de MSC Splendida bestaan uit vier zwembaden, een hardloopbaan, een squashbaan en een ultramoderne fitnessruimte. Na het sporten kun je ontspannen met een massage in de MSC Aurea Spa of zonnebaden in een rustige omgeving en in privacy op het Top 18-zonnedek..

Vaar mee met MSC Splendida – afvaart Istanbul. Er wordt vertrokken vanuit Beyoğlu – Cruise Terminal, dat ligt in Istanbul / Turkije. Onvergetelijke 10-daagse cruise vanaf Istanbul langs Corfu, Bari, Triest, Olympia, Athene en Kusadasi o.b.v. volpension of all-inclusive