Holland America Line – Thailand, de Andamanen en Maleisië cruise Cruise aanbieding vertrek Singapore – Cruise Terminal

14-daagse reis inclusief onvergetelijke 12-daagse cruise naar Thailand, India & Maleisië o.b.v. volpension Boek nu deze cruise voor slechts Dit wil je! Ontdek de ongerepte stranden van Thailand, de jungle-eilanden van Maleisië, bezoek de Grote Boeddha en andere culturele bezienswaardigheden en neem een duik in warm, kristalhelder water tijdens een bezoek aan Phuket.
Deze ultieme reis naar Azië, gecombineerd met een cruise welke aanmeert op de prachtigste plekken! Ontdek het moois wat Thailand, India en Maleisië te bieden hebben en keer met de allermooiste herinneringen weer huiswaarts. Dit wordt een reis om nooit te vergeten! via Traveldeal.nl.

Het cruiseschip Westerdam is op een fantastische wijze vernieuwd en beschikt over uitstekende bars, entertainment- en eetgelegenheden en volledig opnieuw ontworpen suites. Westerdam is op zich al een fascinerende bestemming. Geniet aan boord van live entertainment met Music Walk™, zoals Lincoln Center Stage, B.B. King’s Blues Club en Billboard Onboard. Geniet tijdens je cruise van regionale kookdemonstraties en proeverijen van eten en wijn met EXC Port to Table. Het cruiseschip Westerdam heeft niet voor niets meerdere Best Cruise Ship Awards gewonnen..

Vaar mee met Holland America Line – Thailand, de Andamanen en Maleisië cruise. Er wordt vertrokken vanuit Singapore – Cruise Terminal, dat ligt in Singapore / Singapore. 14-daagse reis inclusief onvergetelijke 12-daagse cruise naar Thailand, India & Maleisië o.b.v. volpension