Holland America Line – Mexicaanse Rivièra cruise Cruise aanbieding vertrek San Diego

12-daagse reis naar de Mexicaanse Rivièra incl. 8-daagse cruise o.b.v. volpension, hotelovernachtingen en vlucht Boek nu deze cruise voor slechts Vlieg naar San Diego en verblijf de eerste nacht in een hotel. De volgende dag begint je cruise en stap je aan boord van het schip van de Holland America Line: de Koningsdam. Laat je deze reis meeslepen door prachtige locaties in Mexico. Zo bezoek je de Mexicaanse stad Cabo San Luca, waar de El Arco te vinden is. Dit is de boog in het water die je bekend kan voorkomen. Verder bezoek je de steden Mazatlán en Puerto Vallarta in Mexico. Deze steden zitten ook vol activiteiten waar jij je zeker geen moment zult vervelen. Na je 8-daagse cruisereis verblijf je nog 2 nachten in San Diego. Hierdoor heb je nog genoeg tijd om bij te komen van je cruise en deze prachtige stad verder te ontdekken. via Traveldeal.nl.

Als een gelukzalig gevoel de bestemming is, dan is cruiseschip Koningsdam de reis bij uitstek. Vloeiende lijnen, met licht gevulde ruimtes en overal een mix van elegantie en nautische traditie uit de 21e-eeuw. Het schip beschikt over innovatieve diner- en entertainmentopties. Ga naar B.B. King’s Blues Club voor Memphis R&B, geniet van visueel verbluffend entertainment op de World Stage, of luister naar klassieke hits bij Billboard Onboard. Er is veel te zien en te doen op Koningsdam, de eerste van de cruiseschepen in de Pinnacle-klasse van Holland America Line..

Vaar mee met Holland America Line – Mexicaanse Rivièra cruise. Er wordt vertrokken vanuit San Diego, dat ligt in Californië / Verenigde Staten. 12-daagse reis naar de Mexicaanse Rivièra incl. 8-daagse cruise o.b.v. volpension, hotelovernachtingen en vlucht