Holland America Line Rotterdam – afvaart New York Cruise aanbieding vertrek New York

Geniet van een 15-daagse cruise vanaf New York naar Plymouth en Dover in het Verenigd Koninkrijk incl. vlucht en o.b.v. volpension Boek nu deze cruise voor slechts Ga mee op deze speciale cruise ter ere van het 150-jarig bestaan van Holland America Line. Deze historische cruise komt op 18 april 2023 aan in Rotterdam, de dag dat Holland America Line exact 150 jaar bestaat. Uiteraard wordt deze bijzondere mijlpijl tijdens de cruise en op de dag zelf uitgebreid gevierd. Tijdens de cruise vanuit New York brengt het schip bezoeken aan Plymouth en Dover in het Verenigd Koninkrijk. Tijdens je reis steek je de machtige Atlantische Oceaan over. Op het prachtige schip ‘de Rotterdam’ is genoeg te beleven en hoef je je geen moment te vervelen! Geniet van een voortreffelijke keuken, bekroonde service, prachtig ingerichte hutten en suites en entertainment van wereldklasse. Het hart van dit alles is Music Walk®, een exclusieve collectie live muziekvoorstellingen. Het wordt een reis om nooit te vergeten! via Traveldeal.nl.

Rotterdam, een krachtige en symbolische naam die de cruiseschepen uit het verleden eert, is het nieuwe schip van Holland America (en nieuw vlaggenschip) en het derde in onze vloot van de Pinnacle-klasse. Rotterdam raakt de juiste noten: voortreffelijk dineren, innovatief entertainment, prachtig ingerichte hutten en suites, de beste service, en vakmanschap dat bijna 150 jaar deskundigheid in zeevaart weerspiegelt. Muziek staat centraal op dit nieuwe cruiseschip, en het resultaat is een schip dat niet alleen door water, maar ook door de harten van gasten beweegt. Rotterdam is de soundtrack van ontdekking vanaf die allereerste dag tot het einde van elke perfecte nacht..

Vaar mee met Holland America Line Rotterdam – afvaart New York. Er wordt vertrokken vanuit New York, dat ligt in New York / Verenigde Staten. Geniet van een 15-daagse cruise vanaf New York naar Plymouth en Dover in het Verenigd Koninkrijk incl. vlucht en o.b.v. volpension