MSC Seashore Cruise aanbieding vertrek Miami – Cruise Terminal

Een unieke reis om nooit meer te vergeten! Dat krijg je aan boord van de MSC Seashore. Laat je volledig verrassen door de vele faciliteiten aan boord waar jij je geen moment hoeft te vervelen. Tijdens de reis begin je in Miami en kom je langs de prachtige plekken San Juan, Charlotte Amalie, Puerto Plata en zeker niet te vergeten Oceaan Cay MSC Marine Reserve in de Bahama’s.
Subtropische bestemmingen aan doen en genieten aan boord van de vele faciliteiten. Aan boord van de cruise verblijf je o.b.v. volpension, dus het zal je aan niets ontbreken deze vakantie! Geniet en relax! Boek nu deze cruise voor slechts 0.00 via Traveldeal.nl.

10-daagse luxe cruise naar de Caribische Eilanden Puerto Rico, Amerikaanse Maagdeneilanden, Dominicaanse Republiek en Bahama’s o.b.v. volpension.

Vaar mee met MSC Seashore. Er wordt vertrokken vanuit Miami – Cruise Terminal, dat ligt in Florida / Verenigde Staten. Een unieke reis om nooit meer te vergeten! Dat krijg je aan boord van de MSC Seashore. Laat je volledig verrassen door de vele faciliteiten aan boord waar jij je geen moment hoeft te vervelen. Tijdens de reis begin je in Miami en kom je langs de prachtige plekken San Juan, Charlotte Amalie, Puerto Plata en zeker niet te vergeten Oceaan Cay MSC Marine Reserve in de Bahama’s.
Subtropische bestemmingen aan doen en genieten aan boord van de vele faciliteiten. Aan boord van de cruise verblijf je o.b.v. volpension, dus het zal je aan niets ontbreken deze vakantie! Geniet en relax!