Holland America Line – Mediterrane Rivièra cruise Cruise aanbieding vertrek Civitavecchia

Geniet van een 8-daagse cruise over de Mediterraanse Riviera langs Italië, Monaco en Spanje o.b.v. all-inclusive Boek nu deze cruise voor slechts Vertrek vanuit Rome voor een prachtige cruise over de Middellandse Zee. Ontdek iconische steden en ongelooflijke bestemmingen, zoals Napels (Pompeï), Palermo, Sicilië, Olbia, Sardinië, Florence/Pisa en Monte Carlo, voordat je in Barcelona ontscheept. Bezoek het legendarische Colosseum van Rome. Winkel in de glamoureuze boetieks van Monaco. Proef sappige tapas in Barcelona. En aan boord van het prachtige schip Nieuw Statendam geniet je o.b.v. all-inclusive*: het ontbreekt je aan niets tijdens deze cruise.
_*excl. verplichte fooien_
#Hoge kinderkortingen! via Traveldeal.nl.

Vloeiende lijnen en dramatische ruimtes maken van de Nieuw Statendam van Holland America een moderne schoonheid. Het is het tweede cruiseschip in de Pinnacle-klasse, en het ontwerp is geïnspireerd op de elegante rondingen van muziekinstrumenten. Wanneer gasten niet ontspannen in de mooi ingerichte suites of hutten, hebben ze de keuze uit een groot aantal innovatieve eetgelegenheden en entertainmentopties, van Rudi’s Sel de Mer tot Nami Sushi, de Rolling Stone Rock Room, B.B. King’s Blues Club en het visueel verbluffende World Stage met twee verdiepingen..

Vaar mee met Holland America Line – Mediterrane Rivièra cruise. Er wordt vertrokken vanuit Civitavecchia, dat ligt in Lazio / Italië. Geniet van een 8-daagse cruise over de Mediterraanse Riviera langs Italië, Monaco en Spanje o.b.v. all-inclusive