Zuidelijke Caribbean cruise ABC eilanden Cruise aanbieding vertrek Fort Lauderdale

Geniet van een 13-daagse vakantie incl. luxe cruise langs de Zuidelijke Caribische eilanden o.b.v. volpension en incl. retourvlucht Boek nu deze cruise voor slechts Geniet van een luxe Zuidelijke Caribbean cruise inclusief de ABC eilanden! Glinsterend blauw water, wuivende palmbomen en een zachte zeewind begroeten je bij het inchecken op het luxe cruiseschip Nieuw Statendam. Tijdens deze cruise zal je genieten van geweldige bestemmingen, waaronder de fantastische ABC eilanden: Aruba, Bonaire en Curaçao. De gouden stranden van de Dominicaanse Republiek, het ademende en vergeten eiland Turks- en Caicos eilanden en als laatste het bekroonde privé eiland Half Moon Cay (Bahama’s). Het wordt een fantastische reis om nooit meer te vergeten! Je start je reis met een overnachting in Miami om vervolgens in de haven van Fort Lauderdale op het cruiseschip van Holland America Line te stappen en al deze mooie bestemmingen aan te doen. Ook tijdens je reis op zee ontbreekt het je aan niets, want je verblijft op basis van volpension en kunt alle dagen genieten van culinaire hoogstandjes, wisselend entertainment en vele faciliteiten aan boord. Waar wacht je nog op?! via Traveldeal.nl.

Vloeiende lijnen en dramatische ruimtes maken van de Nieuw Statendam van Holland America een moderne schoonheid. Het is het tweede cruiseschip in de Pinnacle-klasse, en het ontwerp is geïnspireerd op de elegante rondingen van muziekinstrumenten. Wanneer gasten niet ontspannen in de mooi ingerichte suites of hutten, hebben ze de keuze uit een groot aantal innovatieve eetgelegenheden en entertainmentopties, van Rudi’s Sel de Mer tot Nami Sushi, de Rolling Stone Rock Room, B.B. King’s Blues Club en het visueel verbluffende World Stage met twee verdiepingen..

Vaar mee met Zuidelijke Caribbean cruise ABC eilanden. Er wordt vertrokken vanuit Fort Lauderdale, dat ligt in Florida / Verenigde Staten. Geniet van een 13-daagse vakantie incl. luxe cruise langs de Zuidelijke Caribische eilanden o.b.v. volpension en incl. retourvlucht