Holland America Line – Egeïsche & Ionische Juwelen cruise Cruise aanbieding vertrek Civitavecchia

Verken de Juwelen van de Egeïsche en Ionische kust tijdens een 8-daagse cruise o.b.v. all-inclusive! Boek nu deze cruise voor slechts Maak een romantische 8-daagse cruise naar **Italië** en **Griekenland** via kuststeden en zonovergoten eilanden. Verken het ommuurde Dubrovnik en het boeiende Kotor, geniet van de zon op Korfoe, en ontdek de oude schatten van Olympia en Nafplion. Het schip de Nieuw Statendam van Holland America is een moderne schoonheid. Het is het tweede cruiseschip in de Pinnacle-klasse, en het ontwerp is geïnspireerd op de elegante rondingen van muziekinstrumenten. Wanneer Je niet ontspant in de mooi ingerichte suites of hutten, heb je de keuze uit een groot aantal innovatieve eetgelegenheden en entertainment opties, van Rudi’s Sel de Mer tot Nami Sushi, de Rolling Stone Rock Room, B.B. King’s Blues Club en het visueel verbluffende World Stage met twee verdiepingen. Het ontbreekt je tijdens deze cruise aan niets! via Traveldeal.nl.

Vloeiende lijnen en dramatische ruimtes maken van de Nieuw Statendam van Holland America een moderne schoonheid. Het is het tweede cruiseschip in de Pinnacle-klasse, en het ontwerp is geïnspireerd op de elegante rondingen van muziekinstrumenten. Wanneer gasten niet ontspannen in de mooi ingerichte suites of hutten, hebben ze de keuze uit een groot aantal innovatieve eetgelegenheden en entertainmentopties, van Rudi’s Sel de Mer tot Nami Sushi, de Rolling Stone Rock Room, B.B. King’s Blues Club en het visueel verbluffende World Stage met twee verdiepingen..

Vaar mee met Holland America Line – Egeïsche & Ionische Juwelen cruise. Er wordt vertrokken vanuit Civitavecchia, dat ligt in Lazio / Italië. Verken de Juwelen van de Egeïsche en Ionische kust tijdens een 8-daagse cruise o.b.v. all-inclusive!