Costa Venezia Cruise aanbieding vertrek Beyoğlu

8-daagse cruise Langs de kust van Turkije en Griekenland over de Egeïsche zee o.b.v. volpension Boek nu deze cruise voor slechts Geniet van een 8-daagse cruise aan boord van de Costa Venezia.
Deze unieke reis zal beginnen in Istanbul waar je de prachtige stad kunt bewonderen. Hierna ga je de Turkse steden Izmir en Bodrum en de Griekse stad Athene en eiland Mykonos ontdekken. Aan boord van de cruise kun je genieten van alle luxe wat het te bieden heeft! Zo kun je volledig tot rust komen aan een van de 4 zwembaden, genieten van een ontbijt, lunch of diner in één van de 13 restaurants of een heerlijk drankje bestellen in één van de bars aan boord. En als je dacht dat dat het was, dan vergis je je! Er zijn nog genoeg activiteiten uit te voeren, zoals minigolf, fitness en een Avonturenpark.
Kortom: of je nou aan boord bent of niet, je hoeft je geen moment te vervelen! via Traveldeal.nl.

De verfijnde en verleidelijke sfeer waarom Venetië uniek is in de wereld, reist met je mee aan boord van de Costa Venezia, het nieuwe schip dat gewijd is aan de stad van Marco Polo en Casanova. Dompel jezelf onder in de vele emoties van een cruise tussen Europa en het Oosten op een route vol geschiedenis en charme, de oude routes van handelaren en kapers.
Op de cruise heeft elke lunch en diner, elk ontbijt en elk hapje en elk drankje een bijzondere smaak: de Italiaanse smaak, het ingrediënt dat nooit ontbreekt op Costa vakanties. De vriendelijkheid en ongedwongen sfeer zijn de accenten die ervoor zorgen dat je je thuis voelt op elk schip. Maar niet alleen op culinair gebied is er veel te beleven. Er zijn ook vele facetten van plezier en vermaak aan boord; diverse optredens, shows, een casino, theater en andere activiteiten. Je hoeft je dus geen moment te vervelen!.

Vaar mee met Costa Venezia. Er wordt vertrokken vanuit Beyoğlu, dat ligt in Istanbul / Turkije. 8-daagse cruise Langs de kust van Turkije en Griekenland over de Egeïsche zee o.b.v. volpension