Odyssey of the Seas Cruise aanbieding vertrek Civitavecchia

Geniet van een 8-daagse luxe cruise over de Oostelijke Middellandse Zee langs Italië, Griekse eilanden en Turkije o.b.v. volpension Boek nu deze cruise voor slechts Geniet van een heerlijke 8-daagse Oostelijke Middellandse Zee cruise, waarbij je vertrekt vanuit de haven van Rome in Italië. Tijdens deze cruise vaar je naar verschillende plaatsen zoals, Santorini, Ephesus, Mykonos en Napels. Tijdens de cruise verblijf je op het luxe, splinternieuw schip Odyssey of the Seas. Odyssey of the Seas behoort tot de gloednieuwe Quantum Ultra-klasse. Plezier en entertainment staan bij Royal Caribbean hoog in het vaandel, cruises aan boord van de schepen van deze rederij zijn dan ook zeer geschikt voor families. Verveling zal je hier niet vinden! Aan boord van Odyssey of the Seas vindt je de grootste en het meest revolutionaire overdekte speelhal op zee. De SeaPlex® speelhal heeft onder meer een full-size basketbalveld, lasertag speelveld en botsauto’s op zee! Volwassenen kunnen terecht in het grote multimediale theater, het casino en de Two70° Bar. Wie liever geniet van de frisse lucht aan dek kan zich uitleven in de FlowRider® surfsimulator of genieten van een adembenemend uitzicht in de North Star® op een hoogte van circa 90 meter. Stap aan boord van de Odyssey of the Seas en ervaar plezier & ontspanning! via Traveldeal.nl.

Het is tijd om te zien hoe ver avontuur je kan brengen! De nieuwste gamechanger van Royal Caribbean en het eerste Quantum Ultra Class-cruiseschip dat in de VS vaart – Odyssey of the Seas. Geniet van de spanning met onvergetelijke ervaringen aan boord van het cruiseschip, geniet van heerlijke diners van over de hele wereld of geniet van de zon op een nieuw ontworpen zwembadterras in resortstijl dat de sfeer van het eiland aan het zwembad brengt..

Vaar mee met Odyssey of the Seas. Er wordt vertrokken vanuit Civitavecchia, dat ligt in Lazio / Italië. Geniet van een 8-daagse luxe cruise over de Oostelijke Middellandse Zee langs Italië, Griekse eilanden en Turkije o.b.v. volpension