Holland America Line – Juwelen van Scandinavië cruise Cruise aanbieding vertrek Kopenhagen

TIJDELIJKE DEAL! Geniet van een 13-daagse cruise langs de Juwelen van Scandinavië o.b.v. volpension Boek nu deze cruise voor slechts Geniet van een 13-daagse cruise langs de Scandinavische Juwelen! Je vliegt vanaf Amsterdam naar Kopenhagen en wordt dan per transfer naar de cruise gebracht. Tijdens je cruise ontdek je de meest prachtige plaatsen, zoals Hamburg, Oslo, Stockholm en Gotenburg. Maak kennis met de verschillende culturen en ontdek de verschillende historische plekken in deze fantastische steden. Blijf je een dag op zee, ook dan hoef jij je zeker geen moment te vervelen. Aan boord is er van alles aanwezig wat jij nodig hebt voor een heerlijk verblijf. Zo is er een binnenzwembad, wellnesscentrum en verschillende soorten entertainment.
##Let op! Deze deal is boekbaar t/m 31 mei! via Traveldeal.nl.

Vloeiende lijnen en dramatische ruimtes maken van de Nieuw Statendam van Holland America een moderne schoonheid. Het is het tweede cruiseschip in de Pinnacle-klasse, en het ontwerp is geïnspireerd op de elegante rondingen van muziekinstrumenten. Je hebt aan boord de keuze uit een groot aantal innovatieve eetgelegenheden en entertainmentopties, van Rudi’s Sel de Mer tot Nami Sushi, de Rolling Stone Rock Room, B.B. King’s Blues Club en het visueel verbluffende World Stage met twee verdiepingen.
Ontspan in de Greenhouse Spa & Salon of waag een gokje in het casino. Zin in meer actie? Leef je uit in de fitnessruimte, neem een duik in één van de zwembaden of zet je beste tijd neer op de handloopbaan..

Vaar mee met Holland America Line – Juwelen van Scandinavië cruise. Er wordt vertrokken vanuit Kopenhagen, dat ligt in Kopenhagen / Denemarken. TIJDELIJKE DEAL! Geniet van een 13-daagse cruise langs de Juwelen van Scandinavië o.b.v. volpension