Costa Pacifica Cruise aanbieding vertrek Valletta

Onvergetelijke 10-daagse vakantie incl. luxe cruise langs Malta, Mykonos, Santorini, Puglia en Sicilië o.b.v. volpension en incl. vlucht Boek nu deze cruise voor slechts Combineer het beste van Malta, Mykonos, Santorini, Puglia en Sicilië in één reis en ervaar de luxe van een heerlijke cruise inclusief volpension verzorging.
Vaar weg met de Costa Pacifica. Het motto van dit schip is "een zee van muziek" en dit thema zie je terug in het interieur en de namen van de bruggen die allemaal gerelateerd zijn aan de wereld van de muziek. In elke ruimte zie je de invloeden van diverse componisten, opera’s en muziekinstrumenten. In de avond uren kan er worden genoten van top entertainment.
Costa Pacifica biedt wel vijf restaurants waar op een hoog culinair niveau kan worden gegeten en gedronken. Ontspannen kan in de 6000m2 Samsara Spa.
De gastronomie, het entertainment, de service en de vele faciliteiten aan boord zijn een uitnodiging voor iedereen die deze prachtige cruise wil ervaren! via Traveldeal.nl.

Aan boord van de Costa Pacifica is er geen plaats voor verveling. Zo kun je heerlijk winkelen in diverse luxe boetieks of een boek lezen in Biblioteca Imagine. Voor echte ontspanning moet je bij de Samsara Spa zijn. Deze 6.000 m2 grote Spa is ingericht met een sportzaal, een zwembad voor Balneotherapie, diverse behandelzalen, een sauna en kuurinrichtingen. Ook kun je relaxen in maar liefst vijf jacuzzi’s of in één van de vier zwembaden. Liever sportief bezig zijn? Maak dan gebruik van de hardloopbaan op het dek of van de diverse sportactiviteiten op de verschillende sportterreinen. Tijdens je verblijf aan boord van de Costa Pacifica kun je tegen betaling gebruik maken van Wi-Fi.
’s Avonds kun je genieten van livemuziek in Pianobar Rick’s of een gokje wagen in het casino Flamingo. In het Stardust theater kun je terecht voor wervelende shows, magie of comedy. Liever dansen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Dat kan in Discoteca Fever of in de salon ‘Around the clock’. De liefhebbers van films kunnen aan het zwembad genieten van de openluchtbioscoop. Wat wil je nog meer?!.

Vaar mee met Costa Pacifica. Er wordt vertrokken vanuit Valletta, dat ligt in Malta / Malta. Onvergetelijke 10-daagse vakantie incl. luxe cruise langs Malta, Mykonos, Santorini, Puglia en Sicilië o.b.v. volpension en incl. vlucht