Rhapsody of the Seas – afvaart Haifa Cruise aanbieding vertrek Haifa

Luxe 9-daagse cruise vanuit Haifa naar Cyprus, Rhodos, Santorini, Athene en Mykonos o.b.v. volpension en incl. vlucht Boek nu deze cruise voor slechts Stap aan boord van het mooie cruiseschip Rhapsody of the Seas en vaar mee over de Middellandse Zee en een stukje Egeïsche Zee. Je vliegt eerst naar Tel Aviv. Vanaf daar ga je op eigen gelegenheid naar Haifa, waar je een nachtje zal verblijven voordat je gaat inschepen. Maak hiervan gebruik om de prachtige stad Haifa te verkennen! Eenmaal aan boord vaar je naar Limassol, Rhodos, Santorini, Athene, Mykonos en weer terug naar Haifa. Geniet van het heerlijke Griekse eten, cultuur en gastvrijheid! De één na laatste dag breng je door op zee. Op het schip zal je je zeker niet vervelen met de vele entertainment en goede restaurants. Ga overdag ontspannen in de VitalitySpa of beleef een sportieve middag in het fitnesscentrum. Voor meer adrenaline beklim je de klimmuur. Bovenaan zit je 40 meter boven het water! In de avond kan je genieten van een diner in één van de restaurants. Ga daarna met de voetjes van de vloer op de live muziek in de jazzclub, zing de sterren van de hemel in de karaokebar of krijg de slappe lach in de comedy club. Alles is mogelijk! via Traveldeal.nl.

De Rhapsody of the Seas is nu nog mooier geworden. De hutten zijn vernieuwd en er zijn nog meer voorzieningen aan boord. Zo zijn er 4 restaurant, 6 bars en 3 zwembaden. In het schip is veel gebruik gemaakt van glas. De inrichting met pastelkleuren en witmarmeren trappen geven een heel licht en ruim gevoel. Verder is er een spa & fitnesscentrum aan boord, kan je op het schip shoppen en is er veel live entertainment zoals een orkest en een musical. Je verblijft in een balkon- binnen-, of buitenhut. Alle hutten beschikken over een eigen badkamer met douche, toilet en haardroger. Tevens is er een televisie aanwezig..

Vaar mee met Rhapsody of the Seas – afvaart Haifa. Er wordt vertrokken vanuit Haifa, dat ligt in Haifa / Israël. Luxe 9-daagse cruise vanuit Haifa naar Cyprus, Rhodos, Santorini, Athene en Mykonos o.b.v. volpension en incl. vlucht