Costa Diadema – afvaart Valencia Cruise aanbieding vertrek Valencia

Luxe 8-daagse cruise vanaf Valencia naar Marseille, Italië, Sardinië of Corsica en Mallorca o.b.v. volpension of all-inclusive Boek nu deze cruise voor slechts Ben jij er klaar voor om aan boord te stappen van het geweldige schip de Costa Diadema? Vanaf de haven van Valencia vaar je naar verschillende plekken in Frankrijk, Italië, Corsica of Sardinië en Mallorca. Afhankelijk van welke datum je kiest zal je de steden Marseille, Civitavecchia/Rome, Cagliari/Ajaccio/La Spezia en Mallorca bezoeken. Eén dag spendeer je op zee, maar aan boord van het schip heb je tal van mogelijkheden om te doen. Zo zijn er 8 restaurants en snackbars, 11 bars en lounges, 11 zwembaden en bubbelbaden en veel entertainment. In het theater kan je een spectaculaire show bijwonen en in de Samsara Spa kan je heerlijk relaxen. Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten van een onvergetelijke reis! via Traveldeal.nl.

De Costa Diadema is geïnspireerd door zonnige Italiaanse badplaatsen en gezellige boulevards. Het schip heeft grote openbare ruimtes met elk een unieke sfeer en er kunnen 3700 gasten aan boord. Er zijn acht restaurants aan boord waarvan er vier specialiteitenrestaurants zijn (tegen betaling), je kan hier super lekker eten en Italiaanse wijn drinken! Ook in de 11 verschillende bars en lounges kan je een heerlijke Aperol Spritz of een andere Italiaanse specialiteit drinken. Activiteiten zijn er in overvloed voor jong en oud. Ook zijn er meerdere zwembaden en hot tubs, waaronder een zwembad met een piratenschip! In de Wellness Spa kan je heerlijk ontspannen na een dag verkennen op het vaste land..

Vaar mee met Costa Diadema – afvaart Valencia. Er wordt vertrokken vanuit Valencia, dat ligt in Valencia / Spanje. Luxe 8-daagse cruise vanaf Valencia naar Marseille, Italië, Sardinië of Corsica en Mallorca o.b.v. volpension of all-inclusive