Norwegian Escape Cruise aanbieding vertrek Civitavecchia

Geniet van een luxe 11-daagse luxe cruise o.b.v. all-inclusive over de Oostelijke Middellandse Zee en ontdek Italië, Griekenland en Kroatië Boek nu deze cruise voor slechts Geniet van een luxe Oostelijke Middellandse Zee cruise, waarbij je vertrekt vanuit de haven van Civitavecchia, Rome. Laat je meevoeren langs de prachtige landen: Italië, Griekenland en Kroatië. Tijdens deze fantastische cruise vaar je naar verschillende plaatsen en ontdek je de prachtige eilanden van Griekenland met o.a. Santorini, Mykonos en Corfu. De karakteristiek oude havenstad van Kroatië, Dubrovnik en de Italiaanse steden Messina, Napels en Pisa. Het wordt een reis vol nieuwe indrukken en een om nooit meer te vergeten! via Traveldeal.nl.

De Norwegian Escape is een modern en groot schip uit 2015. Helemaal in het ‘Freestyle’ concept gebouwd biedt het plaats aan ca. 4200 passagiers. De Norwegian Escape biedt je maar liefst 19 restaurants; naast de hoofdrestaurants Savor, Taste en de Manhattan Dining Room, kun je terecht in het buffetrestaurant Garden Café. De specialiteitenrestaurants Cagney’s Steakhouse, Le Bistro (Frans), La Cucina (Italiaans) en een sushi en Tepanyaki restaurant zijn er tegen een toeslag. Door het speciale Freestyle concept gelden er geen voorschriften qua kleding en kun je dineren wanneer het uitkomt! ’s Avonds kun je ontspannen in de Mandara Spa, genieten van een cocktail in Spice H2O of een Broadwayshow in het Stardust theater. Entertainment vind je ook in Headliner´s Comedy Club, het casino of sportsbar O´Sheenan´s. Voor de kinderen zijn er kinderclubs in verschillende leeftijdscategorieën, minigolf, klimcomplex en een heus aquapark. Uniek is ‘The Waterfront’ waar je heerlijk op het dek kunt genieten van een diner of drankje op een terras..

Vaar mee met Norwegian Escape. Er wordt vertrokken vanuit Civitavecchia, dat ligt in Rome / Italië. Geniet van een luxe 11-daagse luxe cruise o.b.v. all-inclusive over de Oostelijke Middellandse Zee en ontdek Italië, Griekenland en Kroatië