Norwegian Escape Cruise aanbieding vertrek Civitavecchia

Geniet van een luxe 11-daagse cruise en ontdek Italië, Griekenland en Malta o.b.v. All-inclusive Boek nu deze cruise voor slechts Geniet van een luxe Oostelijke Middellandse Zee cruise, waarbij je vertrekt vanuit de haven van Civitavecchia, Rome. Tijdens deze fantastische cruise vaar je naar verschillende eilanden en plaatsen zoals, Santorini, Mykonos, Athene, Corfu, Valletta, Messina, Napels en Pisa. Tijdens deze cruise zal het je aan niets ontbreken waardoor je je geen moment hoeft te vervelen! via Traveldeal.nl.

De Norwegian Escape is een modern en groot schip uit 2015. Helemaal in het ‘Freestyle’ concept gebouwd biedt het plaats aan ca. 4200 passagiers. De Norwegian Escape biedt je maar liefst 19 restaurants; naast de hoofdrestaurants Savor, Taste en de Manhattan Dining Room, kun je terecht in het buffetrestaurant Garden Café. De specialiteitenrestaurants Cagney’s Steakhouse, Le Bistro (Frans), La Cucina (Italiaans) en een sushi en Tepanyaki restaurant zijn er tegen een toeslag. Door het speciale Freestyle concept gelden er geen voorschriften qua kleding en kun je dineren wanneer het uitkomt! ’s Avonds kun je ontspannen in de Mandara Spa, genieten van een cocktail in Spice H2O of een Broadwayshow in het Stardust theater. Entertainment vind je ook in Headliner´s Comedy Club, het casino of sportsbar O´Sheenan´s. Voor de kinderen zijn er kinderclubs in verschillende leeftijdscategorieën, minigolf, klimcomplex en een heus aquapark. Uniek is ‘The Waterfront’ waar je heerlijk op het dek kunt genieten van een diner of drankje op een terras..

Vaar mee met Norwegian Escape. Er wordt vertrokken vanuit Civitavecchia, dat ligt in Lazio / Italië. Geniet van een luxe 11-daagse cruise en ontdek Italië, Griekenland en Malta o.b.v. All-inclusive