MSC Poesia Cruise aanbieding vertrek Genua

Een luxe 5-daagse cruise, dat is wat het MSC Poesia schip te bieden heeft. Ontdek tijdens je reis de prachtige steden Genua, Barcelona, Palma de Mallorca en Marseille. Aan boord kun je genieten van alle faciliteiten en deze zullen ervoor zorgen dat jij je nooit verveelt. Zo kun je ’s avonds in de discotheek je volledig laten gaan of kun je nagenieten van je dag en volledig tot rust komen in een van de wellnessfaciliteiten. Boek nu deze cruise voor slechts 876.00 via Traveldeal.nl.

Ontdek Barcelona, Mallorca, Marseille en Genua tijdens een 5-daagse minicruise over de Middellandse Zee o.b.v. volpension en incl. vlucht.

Vaar mee met MSC Poesia. Er wordt vertrokken vanuit Genua, dat ligt in Genova / Italië. Een luxe 5-daagse cruise, dat is wat het MSC Poesia schip te bieden heeft. Ontdek tijdens je reis de prachtige steden Genua, Barcelona, Palma de Mallorca en Marseille. Aan boord kun je genieten van alle faciliteiten en deze zullen ervoor zorgen dat jij je nooit verveelt. Zo kun je ’s avonds in de discotheek je volledig laten gaan of kun je nagenieten van je dag en volledig tot rust komen in een van de wellnessfaciliteiten.