Costa Firenze Cruise aanbieding vertrek Barcelona

Geniet van een 8-daagse cruise op de nieuwe Costa Firenze die is geïnspireerd op de historische stad Florence. Het schip is geheel ingericht in Italiaanse stijl en biedt open ruimtes waardoor je de prachtige uitzichten nog beter kan bewonderen. Op het schip kan je genieten van de heerlijke gerechten die je bij één van de 13 restaurants of 7 bars kunt benuttigen. Het avontuur begint in Barcelona, de stad van Gaudi. Daarnaast loop je rond in de Cagliari, de hoofdstad van het Italiaanse eiland Sicilië, Palermo, Rome, Genua en Marseille, steden met een interessante cultuur, rijke historie en belangrijke bezienswaardigheden. Je hebt de hele reis een geweldig uitzicht op de zee! De traditionele Italiaanse elementen is ook terug te zien in het entertainment aan boord van de Costa Firenze. ‘S Avonds zijn er theater shows van Italiaanse origine die bijvoorbeeld zijn gebaseerd op de Venetiaanse Giacomo Casanova. Uiteraard zijn er aan boord ook tal van entertainment mogelijkheden voor kinderen zoals de kids clubs, minigolf en een waterpark. Genoeg te beleven dus! Boek nu deze cruise voor slechts 1189.00 via Traveldeal.nl.

Geniet van een 8-daagse Westelijke Middellandse Zee cruise o.b.v. volpension en ontdek Italië, de Italiaanse eilanden en Frankrijk.

Vaar mee met Costa Firenze. Er wordt vertrokken vanuit Barcelona, dat ligt in Barcelona / Spanje. Geniet van een 8-daagse cruise op de nieuwe Costa Firenze die is geïnspireerd op de historische stad Florence. Het schip is geheel ingericht in Italiaanse stijl en biedt open ruimtes waardoor je de prachtige uitzichten nog beter kan bewonderen. Op het schip kan je genieten van de heerlijke gerechten die je bij één van de 13 restaurants of 7 bars kunt benuttigen. Het avontuur begint in Barcelona, de stad van Gaudi. Daarnaast loop je rond in de Cagliari, de hoofdstad van het Italiaanse eiland Sicilië, Palermo, Rome, Genua en Marseille, steden met een interessante cultuur, rijke historie en belangrijke bezienswaardigheden. Je hebt de hele reis een geweldig uitzicht op de zee! De traditionele Italiaanse elementen is ook terug te zien in het entertainment aan boord van de Costa Firenze. ‘S Avonds zijn er theater shows van Italiaanse origine die bijvoorbeeld zijn gebaseerd op de Venetiaanse Giacomo Casanova. Uiteraard zijn er aan boord ook tal van entertainment mogelijkheden voor kinderen zoals de kids clubs, minigolf en een waterpark. Genoeg te beleven dus!