MSC Meraviglia – afvaart New York Cruise aanbieding vertrek New York

Geniet van een 12-daagse reis incl. luxe cruise vanaf New York naar Orlando en de Bahamas o.b.v. volpension of all-inclusive Boek nu deze cruise voor slechts Ontdek de Caribbean tijdens deze fantastische reis! Het Caribisch gebied: een droombestemming voor velen. De caribbean is altijd een van de mooiste en meest fascineerde bestemmingen ter wereld! Een fantastische bestemming voor een ieder die wil ontspannen in een prachtige omgeving omringd met uitgestrekte witte stranden, palmbomen en een turquoise zee. Je reis start in ‘The city that never sleeps’, New York City! Vanaf het moment dat jij in New York City staat, merk je al gelijk dat het precies is wat jij je er bij voorgesteld hebt. Ontelbare gele taxi’sen op elke hoek van de straat een hotdogkraam. Op dag 4 stap je aan boord van de MSC Meraviglia. Je meert aan in de haven van Port Canaveral (Orlando). Een ideale plek om naar hartenlust te shoppen in de gigantische winkelcentra en outlets! Daarna vaar je door naar Nassau en breng je ook een bezoek aan Ocean Cay MSC Marine Reserve. Dit is een uniek plekje op de Bahama’s. Ontdek hier de schoonheid van de zee, of geniet van een ontspannende massage in een cabana. De dagen dat je op zee zit, kan je je prima vermaken op het cruiseschip met tal van faciliteiten. Neem een duik in het zwembad, geniet van de prachtige panoramische uitzichten of waag een gokje in het casino.
##NERGENS GOEDKOPER! via Traveldeal.nl.

MSC Meraviglia zit boordevol buitengewone functies die in elk seizoen de perfecte ervaring op zee bieden. Aan boord kun je genieten van uitstekende, authentieke eetgelegenheden en fantastisch amusement met nieuwe panoramische ruimtes, een tweedeks “binnenpromenade” met een 480 vierkante meter grote LED-koepel en een spectaculair amusementsterrein verbonden met een openluchtwaterpark. MSC Meraviglia is ook een van de schepen die naar onze exclusieve Bahamaanse bestemming Ocean Cay MSC Marine Reserve varen..

Vaar mee met MSC Meraviglia – afvaart New York. Er wordt vertrokken vanuit New York, dat ligt in New York – Cruise Terminal / Verenigde Staten. Geniet van een 12-daagse reis incl. luxe cruise vanaf New York naar Orlando en de Bahamas o.b.v. volpension of all-inclusive