Nijlcruise Egypte Cruise aanbieding vertrek Hurghada

Geniet van een 10-daagse reis naar Egypte incl. Nijlcruise o.b.v. volpension en incl. vlucht en transfers Boek nu deze cruise voor slechts Geniet van een onvergetelijke Nijlcruise en maak mooie herinneringen om nooit meer te vergeten! Je vliegt naar Hurghada. Vanaf de luchthaven in Hurghada brengt de transfer je naar het hotel, waar je de eerste nacht zal verblijven. Na een goede nachtrust en een verblijf o.b.v. all-inclusive light ben je er helemaal klaar voor om aan boord te gaan van de Royal Viking. De transfer brengt je van het hotel naar de haven in Luxor, hier ga je aan boord van het schip. Dit luxe cruiseschip is smaakvol ingericht in een eigentijdse stijl en uitgerust om aan al je wensen te voldoen. Met hoge servicenormen, accommodatie en Egyptische gastvrijheid, kun je comfortabel ontspannen en het steeds veranderende landschap voor je ogen zien ontvouwen. Tijdens deze reis zal je de mooiste plekken van Egypte ontdekken en bewonderen. Na de cruise heb je tevens een overnachting o.b.v. all-inclusive light in Hurghada om deze heerlijke reis af te sluiten. Kortom het wordt een fantastische reis om nooit meer te vergeten! via Traveldeal.nl.

Royal Viking, een stijlvolle boot op de Nijl, deze luxe cruiseboot is smaakvol ingericht in een eigentijdse stijl en uitgerust om aan al je wensen te voldoen. Met een hoge standaard van service, accommodatie en Egyptische gastvrijheid, kun je comfortabel ontspannen en het steeds veranderende landschap voor je ogen zien ontvouwen. Er zijn vijf dekken en een groot aantal faciliteiten aan boord om van te genieten en je kunt tijdens je cruise verzekerd zijn van geweldige Egyptische gastvrijheid. Het hoofdrestaurant op het benedendek biedt een prachtige verscheidenheid aan internationale en lokale gerechten, terwijl de aantrekkelijke loungebar op het hoofddek de perfecte plek is om ’s avonds te ontspannen en naar het nachtelijke entertainment te kijken. Het grote zonnedek op het bovendek met zijn mooie houten ligbedden en stijlvolle rotan meubels biedt een ontspannende plek om te zitten en te genieten van het spectaculaire uitzicht op de Nijl. Er is een zwembad dat ideaal is voor een verfrissende duik gedurende de dag en een bar op het dek met koele versnaperingen..

Vaar mee met Nijlcruise Egypte. Er wordt vertrokken vanuit Hurghada, dat ligt in Hurghada / Egypte. Geniet van een 10-daagse reis naar Egypte incl. Nijlcruise o.b.v. volpension en incl. vlucht en transfers