MSC Grandiosa Cruise aanbieding vertrek Barcelona – Cruise Terminal

Verblijf 4 dagen op de Middellandse Zee met de MSC Grandiosa. Vanuit de haven van Barcelona begint je reis en ga je de stad Genua in Italië bezoeken. Het cruiseschip is van moderne faciliteiten voorzien, waardoor je je tijdens je verblijf op de cruise niet hoeft te vervelen. Zo kun je gaan bowlen bij de bowlingbaan, naar de bioscoop, aquapark, maar ook relaxen in een van de wellnessfaciliteiten. Op culinair gebied heeft deze rederij veel te bieden, naast de traditionele restaurants met à la carte maaltijden en het buffetrestaurant, hebben de schepen diverse specialiteitenrestaurants (tegen betaling). Boek nu deze cruise voor slechts 1099.00 via Traveldeal.nl.

Ontdek Genua en Barcelona tijdens een 4-daagse luxe mini cruise over de Middellandse Zee o.b.v. volpension en incl. vlucht.

Vaar mee met MSC Grandiosa. Er wordt vertrokken vanuit Barcelona – Cruise Terminal, dat ligt in Barcelona / Spanje. Verblijf 4 dagen op de Middellandse Zee met de MSC Grandiosa. Vanuit de haven van Barcelona begint je reis en ga je de stad Genua in Italië bezoeken. Het cruiseschip is van moderne faciliteiten voorzien, waardoor je je tijdens je verblijf op de cruise niet hoeft te vervelen. Zo kun je gaan bowlen bij de bowlingbaan, naar de bioscoop, aquapark, maar ook relaxen in een van de wellnessfaciliteiten. Op culinair gebied heeft deze rederij veel te bieden, naast de traditionele restaurants met à la carte maaltijden en het buffetrestaurant, hebben de schepen diverse specialiteitenrestaurants (tegen betaling).