Holland America Line Rotterdam Cruise aanbieding vertrek Amsterdam – Cruise Terminal

Ontdek de Juwelen van Noord-Europa tijdens een 14-daagse luxe cruise langs Noorwegen, Denemarken, Zweden en Duitsland o.b.v. volpension Boek nu deze cruise voor slechts Op het cruiseschip Rotterdam maak je een prachtige reis langs de juwelen van de Noord-Europa. Tijdens deze 14-daagse reis doe je verschillende landen aan, zoals Noorwegen, Zweden, Denemarken en Duitsland. Het cruiseschip ‘Rotterdam’ staat in het thema van muziek. Er zijn verschillende podia aanwezig, waar je kan genieten van de verschillende soorten muziek. Voor de ontspanning is er een spa en voor de actievelingen is er een casino aanwezig. Rotterdam raakt de juiste noten: voortreffelijk dineren, innovatief entertainment, prachtig ingerichte hutten en suites, de beste service, en vakmanschap dat bijna 150 jaar deskundigheid in zeevaart weerspiegelt. Geniet van alle luxe aan boord van het cruise schip gecombineerd met de allermooiste plekken van de Baltische Staten! via Traveldeal.nl.

Rotterdam, een krachtige en symbolische naam die de cruiseschepen uit het verleden eert, is het nieuwe schip van Holland America (en nieuw vlaggenschip) en het derde in onze vloot van de Pinnacle-klasse. Rotterdam raakt de juiste noten: voortreffelijk dineren, innovatief entertainment, prachtig ingerichte hutten en suites, de beste service, en vakmanschap dat bijna 150 jaar deskundigheid in zeevaart weerspiegelt. Muziek staat centraal op dit nieuwe cruiseschip, en het resultaat is een schip dat niet alleen door water, maar ook door de harten van gasten beweegt. Rotterdam is de soundtrack van ontdekking vanaf die allereerste dag tot het einde van elke perfecte nacht..

Vaar mee met Holland America Line Rotterdam. Er wordt vertrokken vanuit Amsterdam – Cruise Terminal, dat ligt in Noord-Holland / Nederland. Ontdek de Juwelen van Noord-Europa tijdens een 14-daagse luxe cruise langs Noorwegen, Denemarken, Zweden en Duitsland o.b.v. volpension