MS Douro Queen Cruise aanbieding vertrek Porto

8-daagse cruise door de schilderachtige Dourovallei in Portugal o.b.v. volpension of all-inclusive incl. vlucht en excursie Boek nu deze cruise voor slechts Geniet van een 8-daagse cruise over de Douro in Portugal! Het zal je tijdens je reis aan boord van het luxe Douro Queen aan niets ontbreken. Aan boord neem je een verkoelende duik in het zwembad of leun achterover op een ligbed op het zonnedek en geniet van de Portugese zon. Daarnaast zijn er volop faciliteiten en gevarieerd amusement aanwezig. Laat je betoveren door de romantische landschappen en vergezichten met glooiende heuvels met wijngaarden. Laat je meevoeren door de magie en romantiek van de schilderachtige Dourovallei. via Traveldeal.nl.

8 dagen aan boord van de MS Douro Queen o.b.v. volpension of all-inclusive. Het is een kleinschalig schip van alle gemakken voorzien! Aan boord kun je uitstekend genieten van het comfortabele en moderne schip. Neem een verkoelende duik in het zwembad, ga relaxen op het zonnedek of geniet van een verkoelend drankje in de sfeervolle salon. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. In de middag kun je aanschuiven door de lunch en avonds is er een heerlijk diner..

Vaar mee met MS Douro Queen. Er wordt vertrokken vanuit Porto, dat ligt in Costa Verde / Portugal. 8-daagse cruise door de schilderachtige Dourovallei in Portugal o.b.v. volpension of all-inclusive incl. vlucht en excursie