Costa Fascinosa – afvaart Savona Cruise aanbieding vertrek Savona – cruise haven

Luxe 11-daagse cruise langs Frankrijk, Spanje en Portugal o.b.v. volpension of all-inclusive Boek nu deze cruise voor slechts Ben jij er klaar om aan boord te stappen van het geweldige schip de Costa Fascinosa? Dit is niet zomaar een schip. Elk dek is een eerbetoon is aan theater- en filmklassiekers. Geïnspireerd op personages, verhalen en werken van Aida, Tosca en Zhivago. Kinderen zullen ogen te kort komen om alles op het schip te ontdekken. Er is dan ook voor jong en oud van alles te doen! Het luxe cruiseschip heeft maar liefst 6 restaurants en snackbars en maar liefst 12 bars en lounges, een gamezone en een wellness centrum. Tijdens je reis op zee ben je van alle luxe voorzien en heb je alle tijd om alles te zien en te doen op het schip. Klinkt dat niet als muziek in je oren? En dan is dit nog maar het begin van deze onvergetelijke vakantie. Tijdens deze gave reis kom je langs prachtige steden als; Marseille, Málaga, Cádiz, Lissabon en nog veel meer. Maak je klaar voor een waanzinnige cruisevakantie! via Traveldeal.nl.

Elk ding van de Costa Fascinosa is een eerbetoon aan de theater- en filmklassiekers en is geïnspireerd op de personages, verhalen en werken van Aida, Tosca en Zhivago. Aan boord van de Costa Fascinosa kun je genieten van allerlei soorten entertainment. Van avondshows tot ontspanning in de Spa of neem een duik in het zwembad. Voor de kids is er ook genoeg te doen! De kinderen zullen zich uitstekend vermaken in het Aqua Park en het sprookjeskasteel waar ze de grootste avonturen bedenken. Maar er is nog veel meer! Wat dacht je van musicals, casino, game rooms en loungebars. Costa Fascinosa is voorzien van maar liefst 9 zwembaden en bubbelbaden, 6 restaurants en snackbars en maar liefst 12 bars en lounges..

Vaar mee met Costa Fascinosa – afvaart Savona. Er wordt vertrokken vanuit Savona – cruise haven, dat ligt in Savona / Italië. Luxe 11-daagse cruise langs Frankrijk, Spanje en Portugal o.b.v. volpension of all-inclusive