MS Crucevita – afvaart Brussel Cruise aanbieding vertrek Brussel

Geniet van een ontspannen 6-daagse minicruise naar Antwerpen, Rotterdam, Willemstad, Gent en Brussel o.b.v. volpension of all-inclusive Boek nu deze cruise voor slechts 6 heerlijke dagen van ontspanning en plezier staan je te wachten tijdens deze minicruise! Je vertrekt vanuit het Belgische Brussel en vaart op een rustig tempo naar naar het gezellige Antwerpen, Rotterdam, Willemstad en Gent waar je de hele dag op pad kunt gaan en de mooiste plekjes kunt gaan bekijken. Tijdens de uren dat je aan het varen bent, kunt je genieten van goed gezelschap en goede gesprekken onder het genot van een lekker drankje terwijl de landschappen aan je voorbij glijden. via Traveldeal.nl.

MS Crucevita staat bekend als een van de meest elegante en indrukwekkende rivierschepen van West-Europa. Zodra je aan boord gaat, word je ondergedompeld in een omgeving van comfort en luxe. met een persoonlijke service, gericht op detail, met vriendelijk en professioneel personeel.
Op de Promenadebrug, gelegen rondom de grote wenteltrap die naar het Main Deck leidt, vind je de lobby en de receptie. In deze ruimte bevindt zich een grote bibliotheek met comfortabele stoelen en een open haard omgeven door grote banken. Het elegante en ruime restaurant bevindt zich op het hoofddek. De Solbrug is verdeeld in 2 ruimtes: een grote open ruimte met ligstoelen en een overdekte ruimte met een grote luifel. Het hoofddek en het promenadedek zijn met elkaar verbonden door een grote lift. De Sol-brug is vanaf de Promenadebrug bereikbaar via een stoellift buiten..

Vaar mee met MS Crucevita – afvaart Brussel. Er wordt vertrokken vanuit Brussel, dat ligt in Brussel / België. Geniet van een ontspannen 6-daagse minicruise naar Antwerpen, Rotterdam, Willemstad, Gent en Brussel o.b.v. volpension of all-inclusive