Celebrity cruises

De schepen van Celebrity Cruises worden sinds jaren uitgeroepen tot de ‘beste cruiseschepen ter wereld’. De rederij belooft u een compromisloos serviceniveau, gebracht met een stijl die u in het middelpunt zet.

Door het gevoel voor detail en een uitstekende service biedt de rederij een perfecte balans tussen de gasten die voor het eerst én die al vaker een cruise gemaakt hebben.  Met gevoel voor elegantie en stijl biedt Celebrity Cruises een ongekende service. Of dat nu het glas champagne bij aankomst is of de butler service in uw suite, de ‘Celebrity Treatment’ is ongeëvenaard. De maaltijden aan boord zijn culinaire hoogtepunten en het AquaSpa programma met onder meer het unieke ‘Acupuncture at Sea’ geven de cruises een extra dimensie.

Ondanks de luxe aan boord is de sfeer ongedwongen en voelt men zich direct thuis. Voor wie zich in de watten wil laten leggen, biedt de Celebrity Concierge Class uitkomst, met allerlei extra’s die de gasten gedurende de cruise ten deel valt. Met name de combinatie van een vijf sterren product met een acceptabel prijskaartje wordt door de Celebrity gasten erg gewaardeerd.

De rederij nam onlangs de Celebrity Stolstice in de vaart. Met de hulp van ’s werelds beste ontwerpers en architecten heeft de rederij niets aan het toeval overgelaten om met deze nieuwe scheepsklasse droomvoorzieningen te creëren die u niet voor mogelijk hield. De vijf schepen van deze gloednieuwe Solstice klasse, waarvan de laatste in 2012 in de vaart zal komen, bieden de grootste hutten van de vloot en een spectaculaire reeks nieuwe diensten en voorzieningen aan waaronder glasblaasdemonstraties en een echt grasveld waarop de gasten bijvoorbeeld kunnen picknicken.

Cruise schepen Celebrity Cruises

Celebrity Solstice Klasse:
Celebrity Solstice, Celebrity Equinox en Celebrity Eclipse.
Celebrity Reflection.
Celebrity Silhouette.

Celebrity Millennium Klasse:
Celebrity Millennium, Celebrity Summit, Celebrity Constellation en Celebrity Infinity.

Celebrity Century Klasse:
Celebrity Century.

Celebrity Xpedition Klasse:
Celebrity Xpedition.