Jewel of the Seas Cruise aanbieding vertrek Amsterdam

Geniet van een 13-daagse luxe cruise o.b.v. volpension langs de mooiste plekken van Noorwegen Boek nu deze cruise voor slechts Een cruisereis naar Noorwegen heeft altijd iets magisch. Je vaart door de fjorden en meert aan bij de mooiste plekken in Noorwegen, dit vormt het ultieme decor voor een fantastische cruise. Vanuit Amsterdam vertrek je via de Noordzee naar de prachtige Geirangerfjord. In Geiranger meer je aan en krijg je voldoende tijd om de omgeving te ontdekken. Hierna vaar je door naar o.a. Molde, Honningsvag, Tromsø, Flåm, Stavanger en Kristansand. Vanaf hier vaar je weer terug naar Amsterdam. via Traveldeal.nl.

De Jewel of the Seas is een middelgroot schip uit de Radiance klasse van rederij Royal Caribbean. Het schip ademt een wat rustigere en traditionelere sfeer uit en biedt plaats aan ca. 2100 passagiers. Aan boord van de Jewel of the Seas ontbreekt het aan niets! Ga genieten in de Spa van sauna, stoombad, diverse schoonheidsbehandelingen en massages (tegen betaling). Of neem een duik in een van de zwembaden of geniet in de jacuzzi. Op culinair gebied kun je terecht in het a la carte restaurant, het buffetrestaurant Windjammer Café, maar ook in specialiteitenrestaurants kun je tegen betaling terecht in het Chops Grille, Giovanni’s Table, een Italiaans restaurant en Izumi voor de liefhebbers van o.a. sushi (toeslag). Sportief bezig zijn? Dat kan op de klimmuur, in het fitnesscentrum, jogging track of op de minigolf-course. ’s Avonds zijn er in het theater prachtige Broadway-achtige shows te bewonderen of voor wie liever een gokje waagt, kan zijn kansen pakken in het Royal Casino..

Vaar mee met Jewel of the Seas. Er wordt vertrokken vanuit Amsterdam, dat ligt in Noord-Holland / Nederland. Geniet van een 13-daagse luxe cruise o.b.v. volpension langs de mooiste plekken van Noorwegen