Costa Fascinosa – afvaart Malaga Cruise aanbieding vertrek Malaga – Cruise Terminal

11-daagse luxe cruise vanaf Malaga naar Cádiz, Lissabon, Gibraltar, Valencia, Savona en Marseille o.b.v. volpension Boek nu deze cruise voor slechts Geniet van een 11-daagse Middelandse Zee cruise en ontdek een droomwereld aan boord van de Costa Fascinosa, voor zowel oude als jonge gasten. Tijdens je reis verblijf je op het cruiseschip Costa Fascinosa, waarvan elk dek een eerbetoon is aan theater- en filmklassiekers. Geïnspireerd op personages, verhalen en werken van Aida, Tosca en Zhivago. Kinderen zullen ogen te kort komen om alles op het schip te ontdekken. Er is dan ook voor jong en oud van alles te doen! Een uitgebreid amusementsprogramma wordt enerzijds geboden door het theater met indrukwekkende shows en anderzijds door het kindergedeelte, zodat niets een ontspannen vakantie met je partner of het gezin in de weg staat. Kinderen en tieners kunnen deelnemen aan alle activiteiten die gericht zijn op verschillende leeftijdsgroepen. Daarnaast is er ook een fitness-, wellness- en spa-ruimte aan boord, zodat gasten ook tijdens de cruise actief kunnen blijven en tegelijkertijd kunnen ontspannen. Tijdens de reis zal het cruiseschip aanmeren in Cádiz (Sevilla), Lissabon, Gibraltar, Valencia, Savona, Marseille, vanwaar het cruiseschip weer terug zal varen naar Málaga. Breng je dag door op het strand, bezoek een historische stadscentrum of neem plaats op een sfeervol terras. Het wordt een heerlijke reis voor het hele gezin!
##Hutten met kinderen zijn op aanvraag via Traveldeal.nl.

Elk denk van de Costa Fascinosa is een eerbetoon aan de theater- en filmklassiekers en is geïnspireerd op de personages, verhalen en werken van Aida, Tosca en Zhivago. Aan boord van de Costa Fascinosa kun je genieten van allerlei soorten entertainment. Van avondshows tot ontspanning in de Spa of neem een duik in het zwembad. Voor de kids is er ook genoeg te doen! De kinderen zullen zich uitstekend vermaken in het Aqua Park en het sprookjeskasteel waar ze de grootste avonturen bedenken. Maar er is nog veel meer! Wat dacht je van musicals, casino, game rooms en loungebars. Costa Fascinosa is voorzien van maar liefst 9 zwembaden en bubbelbaden, 6 restaurants en snackbars en maar liefst 12 bars en lounges..

Vaar mee met Costa Fascinosa – afvaart Malaga. Er wordt vertrokken vanuit Malaga – Cruise Terminal, dat ligt in Andalusië / Spanje. 11-daagse luxe cruise vanaf Malaga naar Cádiz, Lissabon, Gibraltar, Valencia, Savona en Marseille o.b.v. volpension