Holland America Line Rotterdam Cruise aanbieding vertrek Amsterdam

MEGA LAST MINUTE! Geniet van een 8-daagse luxe cruise met de hoogtepunten van Noorwegen incl. doopviering in Rotterdam o.b.v. volpension Boek nu deze cruise voor slechts Geniet van een 8-daagse luxe cruise en ontdek de mooiste plekken van Noorwegen. Het cruiseschip ‘Rotterdam’ staat in het thema van muziek. Er zijn verschillende podia aanwezig, waar je kan genieten van de verschillende soorten muziek. Voor de ontspanning is er een spa en voor de actievelingen is er een casino aanwezig. Wanneer je niet aan boord bent ontdek je de mooiste plekken van Noorwegen. Eén van de hoogtepunten is de spoorlijn Flåmsbana, maar ook het fantastische Stegastein uitkijkpunt is waanzinnig mooi!
**Uniek onderdeel tijdens deze cruise:**
Holland America Line’s nieuwste cruiseschip Rotterdam waar jij op dat moment op aanwezig bent zal op 30 mei 2022 worden gedoopt in Rotterdam. Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden zal de doopmoeder van het derde schip in de Pinnacle-klasse zijn. Daarmee wordt een Nederlandse koninklijke traditie voortgezet die begon in de jaren ’20. Rotterdam wordt het 13e schip van de rederij dat door een Nederlands lid van de koninklijke familie wordt gedoopt.
De doop zal plaatsvinden tijdens deze speciale 8-daagse cruise! via Traveldeal.nl.

Rotterdam, een krachtige en symbolische naam die de cruiseschepen uit het verleden eert, is het nieuwe schip van Holland America (en nieuw vlaggenschip) en het derde in onze vloot van de Pinnacle-klasse. Rotterdam raakt de juiste noten: voortreffelijk dineren, innovatief entertainment, prachtig ingerichte hutten en suites, de beste service, en vakmanschap dat bijna 150 jaar deskundigheid in zeevaart weerspiegelt. Muziek staat centraal op dit nieuwe cruiseschip, en het resultaat is een schip dat niet alleen door water, maar ook door de harten van gasten beweegt. Rotterdam is de soundtrack van ontdekking vanaf die allereerste dag tot het einde van elke perfecte nacht..

Vaar mee met Holland America Line Rotterdam. Er wordt vertrokken vanuit Amsterdam, dat ligt in Noord-Holland / Nederland. MEGA LAST MINUTE! Geniet van een 8-daagse luxe cruise met de hoogtepunten van Noorwegen incl. doopviering in Rotterdam o.b.v. volpension