Holland America Line Rotterdam Cruise aanbieding vertrek Amsterdam- Cruise Terminal

Bezoek de mooiste plekken van Noorwegen met de 15-daagse luxe cruise: reis naar de Noordkaap o.b.v. volpension Boek nu deze cruise voor slechts Wanneer je aan een ‘cruisevakantie’ denkt, dan denk je waarschijnlijk dat je alleen maar op het cruiseschip zit. Maar niets is minder waar! Je bent niet de hele dag aan boord, de meeste tijd spendeer je op de mooiste plekken van Noorwegen. Het is een unieke manier van rondreizen. Je komt op veel plekken én hebt alles wat je nodig hebt. Het cruiseschip ‘Rotterdam’ staat in het thema van muziek. Er zijn verschillende podia aanwezig, waar je kan genieten van de verschillende soorten muziek. Voor de ontspanning is er een spa en voor de actievelingen is er een casino aanwezig. Tijdens de cruise vaar je verschillende fjorden aan, waaronder Sognefjord, Trondheimsfjord en Hardangerfjord. Verder stop je onderweg in legendarische Scandinavische steden en schilderachtige dorpjes.
**LET OP! Gratis extra’s:**
Wanneer je de hut incl. Have it all pakket boekt **vóór 31 maart 2023**, ontvang je een **gratis hut upgrade** van buitenhut naar balkonhut (dit is al bij het juiste huttype verrekend, dus je dient hiervoor wel de balkonhut te boeken).
Tevens ontvang je tot wel **US$ 300,- gratis boordtegoed** per hut wanneer je boekt **vóór 31 maart 2023!** via Traveldeal.nl.

Rotterdam, een krachtige en symbolische naam die de cruiseschepen uit het verleden eert, is het nieuwe schip van Holland America (en nieuw vlaggenschip) en het derde in onze vloot van de Pinnacle-klasse. Rotterdam raakt de juiste noten: voortreffelijk dineren, innovatief entertainment, prachtig ingerichte hutten en suites, de beste service, en vakmanschap dat bijna 150 jaar deskundigheid in zeevaart weerspiegelt. Muziek staat centraal op dit nieuwe cruiseschip, en het resultaat is een schip dat niet alleen door water, maar ook door de harten van gasten beweegt. Rotterdam is de soundtrack van ontdekking vanaf die allereerste dag tot het einde van elke perfecte nacht..

Vaar mee met Holland America Line Rotterdam. Er wordt vertrokken vanuit Amsterdam- Cruise Terminal, dat ligt in Noord-Holland / Nederland. Bezoek de mooiste plekken van Noorwegen met de 15-daagse luxe cruise: reis naar de Noordkaap o.b.v. volpension