Holland America Line Rotterdam Cruise aanbieding vertrek Amsterdam- Cruise Terminal

Geniet van een 6-daagse luxe cruise naar het prachtige Schotland o.b.v. volpension Boek nu deze cruise voor slechts Heb je altijd al gedroomd van een cruisevakantie? Dan is deze onvergetelijke reis misschien wel wat voor jou! Je komt langs de twee mooiste plaatsen van Schotland. Het is een unieke manier van rondreizen. Het cruiseschip ‘Rotterdam’ staat in het thema van muziek. Er zijn verschillende podia aanwezig, waar je kan genieten van de verschillende soorten muziek. Voor de ontspanning is er een spa en voor de actievelingen is er een casino aanwezig. Het zal je deze reis aan niets ontbreken, want je verblijft aan boord op basis van volpension! Tijdens de cruise vaar je de havens van Edinburgh en Inverness aan! Proef de Schotse Whisky, geniet van de adembenemende natuur en ervaar de Schotse cultuur. De combinatie van alle comfort en luxe op het schip en de prachtigste natuur maken dit tot een vakantie om nooit te vergeten!
**LET OP! Gratis extra’s:**
Wanneer je de hut incl. Have it all pakket boekt **vóór 28 februari 2023**, ontvang je een **gratis hut upgrade** van buitenhut naar balkonhut (dit is al bij het juiste huttype verrekend, dus je dient hiervoor wel de balkonhut te boeken) via Traveldeal.nl.

Rotterdam, een krachtige en symbolische naam die de cruiseschepen uit het verleden eert, is het nieuwe schip van Holland America (en nieuw vlaggenschip) en het derde in onze vloot van de Pinnacle-klasse. Rotterdam raakt de juiste noten: voortreffelijk dineren, innovatief entertainment, prachtig ingerichte hutten en suites, de beste service, en vakmanschap dat bijna 150 jaar deskundigheid in zeevaart weerspiegelt. Muziek staat centraal op dit nieuwe cruiseschip, en het resultaat is een schip dat niet alleen door water, maar ook door de harten van gasten beweegt. Rotterdam is de soundtrack van ontdekking vanaf die allereerste dag tot het einde van elke perfecte nacht..

Vaar mee met Holland America Line Rotterdam. Er wordt vertrokken vanuit Amsterdam- Cruise Terminal, dat ligt in Noord-Holland / Nederland. Geniet van een 6-daagse luxe cruise naar het prachtige Schotland o.b.v. volpension