Holland America Line Nieuw Statendam – Europese Pracht cruise Cruise aanbieding vertrek Barcelona – Cruise Terminal

Ontdek in 9 dagen de Europese pracht en ga met een luxe cruise vanaf Barcelona naar Gibraltar, Portugal en Frankrijk o.b.v. volpension Boek nu deze cruise voor slechts Vertrek vanuit Barcelona voor een luxe cruise naar de pracht van Europa. Ontdek iconische steden en ongelooflijke bestemmingen, zoals Cartagena, Gibraltar, Lissabon, Brest en Le Havre (Parijs) voordat je in Amsterdam ontscheept. Wandel door het park van Gauldi in Barcelona, ga met de kabelbaan omhoog naar de Rots van Gibraltaar voor een panoramisch uitzicht en fotografeer de bijzondere Santa Justa Lift in Lissabon. En niet te missen is een heerlijke proeverij in Le Havre bij Château du Breuil, een calvados-distilleerderij. En aan boord van het prachtige schip Nieuw Statendam geniet je o.b.v. volpension: het ontbreekt je aan niets tijdens deze cruise. via Traveldeal.nl.

Vloeiende lijnen en dramatische ruimtes maken van de Nieuw Statendam van Holland America een moderne schoonheid. Het is het tweede cruiseschip in de Pinnacle-klasse, en het ontwerp is geïnspireerd op de elegante rondingen van muziekinstrumenten. Je hebt de keuze uit een groot aantal innovatieve eetgelegenheden en entertainmentopties, van Rudi’s Sel de Mer tot Nami Sushi, de Rolling Stone Rock Room, B.B. King’s Blues Club en het visueel verbluffende World Stage met twee verdiepingen. Iedere dag aan boord wordt u overheerlijke dineropties, entertainment van wereldklasse en verrijkende activiteiten aangeboden..

Vaar mee met Holland America Line Nieuw Statendam – Europese Pracht cruise. Er wordt vertrokken vanuit Barcelona – Cruise Terminal, dat ligt in Catalunya / Spanje. Ontdek in 9 dagen de Europese pracht en ga met een luxe cruise vanaf Barcelona naar Gibraltar, Portugal en Frankrijk o.b.v. volpension