Holland America Line – Noordelijke eilanden cruise Cruise aanbieding vertrek Kopenhagen – Cruise Terminal

Geniet van een 15-daagse cruise naar de Noordelijke Eilanden o.b.v. volpension en incl. vlucht Boek nu deze cruise voor slechts Geniet van een 15-daagse cruisereis en ga naar noordelijke eilanden en ontdek deze prachtige omgeving. Tijdens je reis bezoek je steden in Noorwegen, IJsland en Schotland met iedere stad zijn eigen verhaal en prachtige omgeving. Ook ga je dagen aan boord doorbrengen en laat jij je verrassen door alle verschillende soorten faciliteiten die deze cruise te bieden heeft. Zo kun je naar de bioscoop, shoppen bij de verschillende winkels of één van de entertainment shows bezoeken. Tijdens deze reis hoef jij je in ieder geval geen moment te vervelen.
#Tijdelijk boekbaar t/m 12 juni! via Traveldeal.nl.

Vloeiende lijnen en dramatische ruimtes maken van de Nieuw Statendam van Holland America een moderne schoonheid. Het is het tweede cruiseschip in de Pinnacle-klasse, en het ontwerp is geïnspireerd op de elegante rondingen van muziekinstrumenten. Je hebt aan boord de keuze uit een groot aantal innovatieve eetgelegenheden en entertainmentopties, van Rudi’s Sel de Mer tot Nami Sushi, de Rolling Stone Rock Room, B.B. King’s Blues Club en het visueel verbluffende World Stage met twee verdiepingen.
Ontspan in de Greenhouse Spa & Salon of waag een gokje in het casino. Zin in meer actie? Leef je uit in de fitnessruimte, neem een duik in één van de zwembaden of zet je beste tijd neer op de handloopbaan..

Vaar mee met Holland America Line – Noordelijke eilanden cruise. Er wordt vertrokken vanuit Kopenhagen – Cruise Terminal, dat ligt in Kopenhagen / Denemarken. Geniet van een 15-daagse cruise naar de Noordelijke Eilanden o.b.v. volpension en incl. vlucht