Norwegian Bliss Cruise aanbieding vertrek Seattle

Geniet van een onvergetelijke 8-daagse Alaska cruise o.b.v. volpension en extra’s Boek nu deze cruise voor slechts Geniet van een fantastische reis naar Alaska. Tijdens deze reis ontdek je de mooie natuur en cultuur. Groene bossen, gletsjers, hoge bergen, besneeuwde toppen, ijsbergen en betoverende steden zullen aan je voorbij komen. Met een beetje geluk spot je walvissen, zeeleeuwen, orka’s en beren. Aan boord van de de Norwegian Bliss, zul je je geen moment vervelen. Maak een rondje op de kartbaan, speel een wedstrijdje laser gamen, laat je afvuren in het Aquapark, geniet van spectaculaire show in het Bliss theater of bij een van de live muziek optredens. Doe je het liever wat rustiger aan? Kom dan helemaal tot rust in de spa of geniet van het prachtige uitzicht vanaf het dek. via Traveldeal.nl.

De Norwegian Bliss is het derde schip uit de Breakaway Plus-klasse en het eerste schip dat speciaal voor Alaska gebouwd is. Vanaf de thuishaven in Seattle neemt zij 4000 passagiers mee voor een adembenemende cruise. Aan boord van de Norwegian Bliss zul je je geen moment vervelen. Bovenop het schip is bijvoorbeeld een go kart circuit van 300 meter lang. Alle voorzieningen die je maar kan verwachten zijn aanwezig, van zwembaden tot een casino, een spa en nog veel en veel meer. Het entertainment aan boord is erg divers en uitgebreid. In het theater zijn er elke avond twee voorstellingen maar ook het atrium, de Bliss Lounge en zelfs het zwembaddek worden gebruikt voor allerlei activiteiten. Aan boord van de Norwegian Bliss geniet je van een freestyle dinning concept. Dit betekent niet alleen dat je zelf kiest waar en wanneer je eet, zonder vaste uren of tafels, het betekent ook dat je ontzettend veel opties hebt om uit te kiezen. De Norwegian Bliss biedt je de keuze uit meer dan 20 restaurants, waarbij elke eetgelegenheid een eigen thema heeft..

Vaar mee met Norwegian Bliss. Er wordt vertrokken vanuit Seattle, dat ligt in Washington / Verenigde Staten. Geniet van een onvergetelijke 8-daagse Alaska cruise o.b.v. volpension en extra’s