Holland America Line Nieuw Statendam – Legendes van de Fjorden Cruise aanbieding vertrek Amsterdam – Cruise Terminal

Geniet van een 12-daagse cruise: Legendes van de Fjorden in Noorwegen o.b.v. volpension Boek nu deze cruise voor slechts Vloeiende lijnen en dramatische ruimtes maken van de Nieuw Statendam van Holland America een moderne schoonheid. Tijdens deze unieke en onvergetelijke reis ontdek je de parels van de Legendes van de Fjorden. Je begint vanuit Amsterdam en vertrekt richting Noorwegen, naar Denemarken. Je cruisereis eindigt in Denemarken, vanwaar je terugvliegt naar Amsterdam. Aan boord van het schip zijn talloze faciliteiten, waardoor jij je ook aan boord geen seconde hoeft te vervelen.
Kortom: een prachtige reis die je nooit meer gaat vergeten! via Traveldeal.nl.

Vloeiende lijnen en dramatische ruimtes maken van de Nieuw Statendam van Holland America een moderne schoonheid. Het is het tweede cruiseschip in de Pinnacle-klasse, en het ontwerp is geïnspireerd op de elegante rondingen van muziekinstrumenten. Je hebt de keuze uit een groot aantal innovatieve eetgelegenheden en entertainmentopties, van Rudi’s Sel de Mer tot Nami Sushi, de Rolling Stone Rock Room, B.B. King’s Blues Club en het visueel verbluffende World Stage met twee verdiepingen. Iedere dag aan boord wordt u overheerlijke dineropties, entertainment van wereldklasse en verrijkende activiteiten aangeboden..

Vaar mee met Holland America Line Nieuw Statendam – Legendes van de Fjorden. Er wordt vertrokken vanuit Amsterdam – Cruise Terminal, dat ligt in Noord-Holland / Nederland. Geniet van een 12-daagse cruise: Legendes van de Fjorden in Noorwegen o.b.v. volpension